Bakan Göktaş'ın yakın koruması şehit oldu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yakın koruma ekibinde görevli polis memuru Musa Erdem'in görevi sırasında trafik kazası sonucu şehit olduğunu duyurdu.

GİRİŞ 30.11.2023 23:26 GÜNCELLEME 01.12.2023 11:24
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yakın koruma ekibinde görevli polis memuru Musa Erdem'in görevi sırasında trafik kazası sonucu şehit olduğunu duyurdu.

Bakan Göktaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yakın koruma ekibimizde görevli kıymetli mesai arkadaşımız, kardeşimiz, polis memuru Musa Erdem'in görevi sırasında elim bir trafik kazası sonucu şehadete yürümesiyle yüreğimiz yandı." ifadesini kullandı.

Göktaş, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Şehidimize Allah'tan rahmet, kıymetli ailesine ve tüm mesai arkadaşlarıma başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet, makamı ali olsun. Aziz hatırasına ve bizlere emaneti olan ailesine sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Başımız sağ olsun."

 

 

KAYNAK: TRT HABER, AA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 9
  • MUSA 4 ay önce Şikayet Et
    Elim bir kaza Allah rahmet eylesin de. Şehitlik bu kadar ucuz değil. Allah yolunda öldürülenler şehit oluyor , trafik kazasında ölenler ise ölüyor sadece. Allah rahmet eyleye.
    Cevapla
  • dmr 4 ay önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet etsin. bende emniyetten emekliyim bu koruma araçlarını 200 250 ile kullananlara ne demeli
    Cevapla
  • Necdet Altunay 4 ay önce Şikayet Et
    Bende aynı düşüncedeyim. Yazık bu ölen kişiye. Boşu boşuna yok olmak. Bakan yardakçılarının sürat yapmalarından dolayı olan elim kaza. Kardeşimizin çocuklarına Allah sabırlar versin, Yazık.
    Cevapla
  • Doğrusu 4 ay önce Şikayet Et
    Şehitlik kavramı istismar edilmemeli.
    Cevapla
  • isim 4 ay önce Şikayet Et
    Türkiyede hiz kontrol altina alinmali kamyonlar daha güvenli hale getirilmeli
    Cevapla
  • Fehmi 4 ay önce Şikayet Et
    Onlara da hız kuralı getirilmeli kanun önünde eşit olmalı bütün insanlar adalet bunu söyler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan o tarihi bekliyor! 'Rapor' gelince...
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması