Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan'la görüştü. Görüşmede, Türkiye’nin Filistinlilere insani yardım ulaştırma gayretleri, barışı sağlamak için atılan adımlar ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile görüştü
GİRİŞ 15.12.2023 21:47 GÜNCELLEME 15.12.2023 21:53
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları, bölgede kalıcı ateşkesi sağlama çabaları, Türkiye’nin Filistinlilere insani yardım ulaştırma gayretleri ve barışı sağlamak için atılan adımlar ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Gazze için diplomatik seferberlik! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Gazze için diplomatik seferberlik!

"İSRAİL BİR AN ÖNCE DURDURULMALI"

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, İsrail’in bir an önce durdurulması ve kalıcı ateşkesi sağlamak için atılan adımların kararlılıkla devam ettirilmesinin önemli olduğunu söyledi.

'FİLİSTİN'E DESTEĞİ ARTIRACAK GİRİŞİMLER' VURGUSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bölgede barışın sağlanması için İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Birliği ortak zirvesinde alınan kararların titizlikle uygulanması ve uluslararası toplumun Filistin’e desteğini artıracak girişimlerin birlik ruhuyla devam ettirilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

 

 

 

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 47
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM kainattaki zerrelerin adedi kadar YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM et
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM kainattaki zerrelerin adedi kadar YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET
    Cevapla
  • Haydar AYDIN 4 ay önce Şikayet Et
    Türkiyeye mi başkan seçtik filistine mi anlamadım ülkesinde pahalılık yangın yeri bizimki filistinde filistin
    Cevapla
  • Eroglu 4 ay önce Şikayet Et
    Çünkü senin ülkende pahalılığı yapanda filistindeki zulmü yapabnda aynı gavur,hepsiyle toptan mücadele ediyor yani,eleştirmek yerine alkislayip desteklemeli sin
    Cevapla
  • Karay-tersten oku 4 ay önce Şikayet Et
    Çözüm aslında belli ABD binlerce km öteden nasıl asker ve mühimmat gönderiyorsa sende burnunun dibindeki ve bir zamanlar vilayetimiz olan yere asker mühimmat göndereceksin. Göndermiyor ve hala konuşuyorsanız Müslümanlığınız şüphelidir
    Cevapla
  • mehmet efe 4 ay önce Şikayet Et
    havanda su dövüyorsunuz sıfıra sıfır elde var sıfır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sosyal medyada lüks otomobil satışı: Piyasaya göre 5 kat aşağıda fiyatlar!
Çalışma süresinin en uzun olduğu ülkeler açıkladı!