Cinayetten aranıyordu, barlar sokağında eğlenirken yakalandı

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş büro ekipleri, Antalya’da kasten adam öldürmek suçundan karara bağlanmış 16 yıl 8 ay hapis cezası bulunan şahsı, eğlenmek için geldiği Marmaris barlar sokağında yakaladı.

GİRİŞ 16.12.2023 22:20 GÜNCELLEME 17.12.2023 10:12
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri aranan şahıslara yönelik saha çalışmasında Antalya’da kasten adam öldürme suçundan hakkında 16 yıl 8 ay karara bağlanmış hapis cezası olan ve aranan M.K.’nin Marmaris barlar sokağında olduğunu belirledi.

Ekipler, Marmaris Cumhuriyet Savcılığının talimatları ile gerekli tedbirleri alarak M.K.'yi yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen M.K. adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri suç ve suçlulara yönelik çalışmaların 7 gün 24 saat esası ile hız kesmeden devam ettiğini belirtti.

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • ömer faruk 4 ay önce Şikayet Et
    İşte bu.Kardeş ülkenin güvenliği için 7/24 saat teftişler hiç kesintisiz devam etmeli.GÜVENLİK güçlerine şükranlarımı sunar gözlerinden üperim.Var olun çok yaşayın.....
    Cevapla
  • malatya balabanlı 4 ay önce Şikayet Et
    Altı yedi yıl yatar çıkar , belki daha önce iyi halden çıkar . Aramızda bir sürü katiller var . Bu adalet değil . Kısasta hayat vardır ayeti uygulanmalı . Adalet budur .
    Cevapla
  • Fatih 4 ay önce Şikayet Et
    Barlar kapatılsın!
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Orhan aydın küfür ettin diye çiçekmi vermelerini bekliyordun
    Cevapla
  • Hasan Hüseyin 4 ay önce Şikayet Et
    Kısas ta hayır vardır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yerli uçak gemisinde ilk adım: Türkiye'nin savunma gücünü artıracak...
Başkan Erdoğan o tarihi bekliyor! 'Rapor' gelince...