Balıkesir’de feci kaza: Otomobil takla attı, yaralılar var!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla attı. Kazada yaralanan 2 kişiyi, itfaiye ekipleri kurtardı.

GİRİŞ 29.12.2023 16:11 GÜNCELLEME 29.12.2023 16:46

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde Çanakkale-İzmir Karayolu’nun Burhaniye-Ayvalık istikameti İskele Mahallesi kavşağında A.Y. yönetimindeki 10 Z 0358 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı.

Kazada araçta bulunan sürücü A.Y. ve babası İ.Y. yaralandı. Kazanın bildirilmesi üzerine kaza yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Burhaniye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar ambulans ile Burhaniye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bedeni eridi, azmi sapasağlam... Ebu Ubeyde’de 200 günde büyük değişim
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza