Devlet Bahçeli'den sürpriz öneri! Ya düzenlenmeli ya da hepten işlevsiz hale getirilmeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Siyaset Okulu Sertifika Töreni'nde yaptığı açıklamada sosyal medyayla ilgili dikkat çeken bir öneride bulundu.

GİRİŞ 06.01.2024 15:45 GÜNCELLEME 06.01.2024 16:34
Bu Habere 195 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde "Liderlik ve Siyaset Okulu 19. Dönem Sertifika Töreni"ne katıldı. Burada konuşma yapan Devlet Bahçeli, sosyal medyayla ilgili dikkat çeken bir çağrıda bulundu.

Bahçeli sosyal medyanın 'A'dan Z'ye yeniden düzenlenmesi veya tamamıyla işlevsiz hale getirilmesi önerisinde bulundu.



Bahçeli açıklamasında, ''Sosyal medya suç ve suçluyu övdüyü mecra haline dönmüştür. Sosyal medya artık taşınması imkansız bir yüktür ve zehirlidir. Sosyal medya kullanımını ya ahlaki ve milli temelde düzenlemeli ya da batının içimize konuşlandırdığı bu melanet ve mikrop yuvasını hepten işlevsiz hale getirmeliyiz. Bu aşamada sosyal medya düşman yatağına dönüşmüş milli ve manevi hayatımızı çürütmeye başlamıştır. Bu düşüncemi özgürlüğün kısıtlanması biçiminde okuyacak sefillere yüzümüz dönüktür. Tedbiri bugün alamazsak toplumsal barış zedelenecek.'' dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 195
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Vallahi çok doğru diyor devlet bey bir düzenleme şart.
    Cevapla
  • Ahmet 3 ay önce Şikayet Et
    Sadece siyaset yapan kişilerin fikirleri mi önemli ayıptır ya Anysada sözle söylenen eyleme sönüşmedijçe suç sayılmaz der sen neyin kafasını yaşıyorsun reis..
    Cevapla
  • Ya Hak 3 ay önce Şikayet Et
    Daha bu gün bunu konuştuk.keske bir düzenleme ve gunluk kota gelse dedik.uyusturucu gibi bagimli olmuşuz.gunljk bu sosyal medyaya harcadığımız zamanlar en az 3 saat.2 saatten sonrası olmamalı.gunluk.herkesin bir hesabı ve o hesaba sadece 2 saat İnternete dolanabilmeli.ve içerikler duzenlenilmeli.ahlak diye bir şey kalmadi
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Hayret bir konuda fikri zikri varmis
    Cevapla
  • Fahri Özcan 3 ay önce Şikayet Et
    Çok doğru şu anda Türkiye'nin en büyük kanayan yarası,dır ahlâki çöküntünün en büyük sebebidir
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 3 ay önce Şikayet Et
    Sporla/Medya ile siyasete yön vermeye çalışanlar? TURŞUYU KİM SATACAK ? Hoca eşeğiyle Turşu satmaya giderken ağzını açtığında eşeği de ağzını açıyor "Aİİİİ Aİİİİİ" diye anırıyormuş! Hoca yine "Turşu" diye bağıracakken Eşek yine baslamış ANIRMAYAA. Hoca iyice gerilmiş. Eşeğin kulağına eğilmiş. HEY UZUN KULAK ! demiş. "TURŞUYU SEN Mİ SATACAKSIN YOKSA BEN Mİ?"
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu
TFF 2. Lig'de ilginç maç! Beraberlik yetiyordu: İki takım da şut çekmedi