CHP’li İBB’nin bakım ihmali faciaya neden oluyordu! Vatandaşlar ölümden döndü

İstanbul’da sık sık arızalarla tepki çeken CHP’li İBB yönetimi, bu kez yürüyen merdivenlerin boşalmasıyla gündeme geldi. Yürüyen merdivenin çökmesiyle birlikte vatandaşlar ölümden döndü.

GİRİŞ 24.01.2024 11:43 GÜNCELLEME 24.01.2024 17:14
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

İstanbul'un Esenler ilçesinde bulunan Üçyüzlü metro istasyonunda saat 8.40’ta korkunç bir olay meydana geldi. CHP yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bakımlarını ihmal ettiği yürüyen merdiven faciaya neden oluyordu. Bakımı ihmal edilen yürüyen merdiven çöktü.

ÜZERİNDEKİ İNSANLAR UCUZ ATLATTI

Merdivenin boşaldığı sırada üzerinde insanların olduğu öğrenildi. Bazı vatandaşların son anda boşalan merdivenden indiği, bir vatandaşın ise diğer vatandaşlar tarafından kurtarıldığını belirtildi. Ardından çöken merdivenin önünde vatandaşlar ve görevlilerce güvenlik önlemi alındı. 

Vatandaşlar tarafından telefon kamerasıyla alınan kayıtlarda yürüyen merdivenin durumu gözler önüne serildi. Merdivende insan yoğunluğunun olmaması facianın önüne geçti.

DAHA ÖNCE DE GÜNDEM OLMUŞTU

Aynı yürüyen merdivenler Eylül 2022’de de çıkardığı sesle gündeme gelmişti. Üçyüzlü metro istasyonundaki yürüyen merdivenlerin durumu sosyal medyada tartışma konusu olmuştu.

KAYNAK: HABER7
Serkan Karahaliloğlu Haber7.com - Multimedya Editörü
Haber 7 - Serkan Karahaliloğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi'nin Medya ve İletişim bölümünden mezun oldu. Sektöre TV8 ekranlarında yayınlanan yemek programının kurgu ekibinde başladı. Video kurgu ve montaj kariyerine 2022 yılından itibaren çalışmakta olduğu haber7.com bünyesinde devam ediyor.
YORUMLAR 72
  • Atatürkçü Mustafa 3 ay önce Şikayet Et
    ültra modern çagdas chp bu mu ? _kapatin dükkani
    Cevapla
  • Nesrin 3 ay önce Şikayet Et
    Başakşehir metro kent merdivenleri tank gibi gıjjjjjjjjj gıjjjjjjjjjj dedim bu ses ne yankılanıyor bakımsızlıktan, birde duvarda düşen seramikleri onarmak yerine kedi filesi ile ört müşler tam komedi
    Cevapla
  • ferudun 3 ay önce Şikayet Et
    Bende bu nebicim orkestra caliyorlar diye video seyrediyom
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Ekrem i. düğmesine bastılar der.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    İbb chp hizmet sıfır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak