Kayseri'de yangın faciası: Ölü ve yaralılar var!

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde, 4 katlı binanın 1´inci katında çıkan yangında alevlerin arasında kalan 1 kişi hayatını kaybederken, 1´i çocuk 8 kişi yaralandı.

GİRİŞ 26.01.2024 07:21 GÜNCELLEME 26.01.2024 10:01

Yangın, saat 21.30 sıralarında Kocasinan ilçesi Fevzioğlu Mahallesi 55´inci Sokakta çıktı.

4 katlı binanın 1´inci katında henüz bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler binayı kapladı. Bina sakinlerinin ihbarıyla olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yangında, binada farklı dairelerde yaşayan 1´i çocuk 9 kişi dumandan etkilenerek mahsur kaldı. Ekipler, 1´i çocuk 8 kişiyi alevlerin arasından kurtararak, dışarı çıkardı. Alevlerin arasında kalan Döne Ergen´in (71) ise cansız bedenine ulaşıldı.

Yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Yaralı 8 kişi, sağlık ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Yangında yaşamını yitiren Döne Ergen´in cansız bedeni ise otopsi için hastane morguna götürülürken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...
Borsada rekor: 10 bin puan aşıldı!