Durakta bekleyenlere otomobil çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin otobüs durağında bekleyenlere çarpması neticesinde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

GİRİŞ 11.02.2024 12:52 GÜNCELLEME 11.02.2024 13:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kaza, gece saatlerinde Çayırova Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Y.E.K. hakimiyetindeki 41 ANH 597 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak otobüs durağında bekleyen R.Ş. (49) ile E.D'ye çarptı. Savrulan otomobil elektirler direğine çarparak durabildi.



Kazayı görenler 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan R.Ş. ile E.D., ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. R.Ş., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Y.E.K.'nın ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldüğü öğrenildi.

Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

KAYNAK: İHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Mert 2 ay önce Şikayet Et
    Kontrolden çıkan ?? Bu trafik canavarları yakında evlere de dalarlar hakimiyeti kaybederek .. Adam insan gibi trafik kurallarına uyarak yoluna devam edersen bir şey olmaz evelallah. Ama yollarda artistlik yapıp makas atarak gidersen olacağı bu ! Balık baştan kokmuş, sadece Ülke değişiyor mimarisiyle yollarıyla ama insanlar kafa yapısı aynı maalesef !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!