DEM Parti önünde zafer işareti gerginliği

Adana’da DEM Parti İl Başkanlığı önünde zafer işareti yapıp slogan atan partililer ile yoldan geçen 2 vatandaş arasında çıkan tartışmayı polis sonlandırdı.

GİRİŞ 21.03.2024 14:12 GÜNCELLEME 21.03.2024 14:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, sabah merkez Seyhan ilçesi Tepebağ Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, DEM Parti Adana İl Başkanlığı önünde bazı kişiler zafer işareti yapıp slogan attı. Parti önünden geçen 2 kişi ise bu duruma tepki gösterdi.

Bunun üzerine partililerle iki vatandaş arasında tartışma çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri tartışmayı sonlandırdı. Polis 2 kişiyi polis merkezine götürerek, olay yerinden uzaklaştırdı.

Ekipler kavgayı ayırırken, tarafların birbirinden şikayetçi olduğu öğrenildi.
 

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 2
  • Mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    Bunlar pkklı değilmi ne bekleniyor ne gerekiyorsa yapın vatandaşlıktan ve ülkeden atın gitsinler sahiplerinin yanına, kahrolsun ülkemde yaşayan pkklılar
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    bu dem liler i bu kadar cesaretlendiren chpkk
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Öğrenciler tekme tokat birbirine girdi: 7'si bir olup bayıltana kadar dövdü!
Yüzsüzlüğün bu kadarı: DEM Parti'den skandal çağrı!