Ekipler şaşkına döndü: 673 bin 500 lira ceza kesildi!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde horoz dövüşü yaptırıldığı tespit edilen binaya jandarma tarafından yapılan baskında 41 şüpheli yakalandı. Şüphelilere 673 bin 500 lira ceza uygulandı.

GİRİŞ 08.04.2024 00:59 GÜNCELLEME 08.04.2024 09:33
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe beldesinde horoz dövüşü yapıldığı tespit edilmesi üzerine Çaycuma Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararına istinaden Cumhuriyet Savcısının da katılımıyla operasyon gerçekleştirildi.

BASKINDA 41 KİŞİ YAKALANDI

Operasyonda, horoz dövüşünü organize eden 2 kişi, 1 site güvenlik personeli, horozu bulunan Karabük, Bartın, Kastamonu ve Zonguldak'tan gelen toplam 17 kişi ile kumar oynadığı tespit edilen Kastamonu, Bartın, Karabük ve Zonguldak'tan gelen toplam 41 kişi yakalandı.

TOPLAMDA 673 BİN 500 TL CEZA KESİLDİ

Olay yerinde bahislerin yazıldığı kayıt defteri, dövüşecek horozların sikletini ölçmek için kullanılan terazi, 36 adet sahipli horoz ele geçirildi.

 

Dövüşü organize eden 2 şahsa ve 1 site güvenlik personeline Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlamak suçundan adli işlem, 17 horoz sahibine adli işlem ve Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğü ekiplerince 288 bin lira idari para cezası ve 41 şahsa kumar oynamaktan dolayı 673 bin 500 lira idari para cezası uygulandı.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 36
  • TC.Kılınç 3 hafta önce Şikayet Et
    Kansız adamlar hayvanlara eziyet ve işkece yaptırıyorlar. Bu şeytanın oyunu. Şeytan bu insanları kullanıyor. Bunların psikiyatrik tedavi görmeleri lazım....
    Cevapla
  • xc.y 3 hafta önce Şikayet Et
    Güzel olmuş bundan sonra tavuk bile yemezler
    Cevapla
  • cimbomlu6161 3 hafta önce Şikayet Et
    bu ceza az kisi basına 16 bin kusur duser az bile bu cezalar 150 bin olmalı kisi basına ve 1 sene ceza evinde girmeli resmen masum hayvanlari birbirine öldürtmektir bu cinayettir bu ne sucu var bu masum canlıların
    Cevapla
  • Serkan 3 hafta önce Şikayet Et
    Hayvanlara işkencenin cezası bu kadar az olmamalı.
    Cevapla
  • adsız 3 hafta önce Şikayet Et
    bence fazla değil az bile artık adam olsunlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bedeni eridi, azmi sapasağlam... Ebu Ubeyde’de 200 günde büyük değişim
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! İnanılmaz rakam...