İstanbul'da "Yeditepe Huzur" asayiş uygulaması: Bayram öncesi harekete geçildi

İstanbul'da, Ramazan Bayramı öncesinde dedektör narkotik köpeği ve polis helikopterinin de katılımıyla "Yeditepe Huzur" asayiş uygulaması gerçekleştirildi.

GİRİŞ 09.04.2024 16:30 GÜNCELLEME 09.04.2024 16:48

Kent genelindeki uygulamada, polis ekipleri Kadıköy, Beyoğlu ve Fatih başta olmak üzere birçok noktada denetim noktası oluşturdu.

Asayiş Şube Müdürlüğü personeli ile ilçe emniyet müdürlükleri, Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme, Havacılık, Narkotik Suçlarla Mücadele, Deniz-Liman şubeleri ve Özel Harekat ekiplerinin katıldığı uygulamada, sürücülerin evrakları kontrol edildi, şüphelenilen durumlarda araçlar ile kişilerin üzeri arandı.

Kadıköy Kuşdili Caddesi'ndeki denetimde, trafik ekipleri sürücüler ve araçlara ait belgeleri incelerken, asayiş ekipleri kişi ve araçlarda arama yaptı.

POLİS HELİKOPTER DE DESTEK VERDİ

Dedektör narkotik köpeğinin de katıldığı uygulamaya polis helikopteri de destek verdi.

Polis ekipleri denetim sırasında vatandaşların bayramını da kutladı.

KAYNAK: AA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler