Pendik'te eski boksör arkadaşını döverek öldürdü, mezarlığa bırakıp kaçtı

Pendik'te eski boksör Engin Karanlık, dini nikahlı eşine sarkıntılık yaptığını öne sürdüğü arkadaşı İkrami Güler (60)'i döverek öldürdü. Karanlık, Uzan'la birlikte Güler'in cesedini mezarlığa bırakıp kaçtı. İki şüpheli de yakalandı.

GİRİŞ 13.04.2024 13:03 GÜNCELLEME 13.04.2024 13:23
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Olay, 11 Nisan Perşembe günü saat 02.00 sıralarında Doğu Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Engin Karanlık, dini nikahlı eşi Selda Uzan ve İkrami Güler'le birlikte alkol almak için eve geldiler. Bir süre evde oturduktan sonra Engin Karanlık lavaboya gitti. İddiaya göre, lavobadayken Güler'in Selda Uzan'a sarkıntılık yaptığını duyduduğunu öne süren Karanlık, Güler'i konuşmak için kapıya davet etti. Burada ikili arasında yaşanan tartışma sonrasında Engin Karanlık, İkrami Güler'i yumrukla saldırdı. Güler aldığı darbeler sonucu yere yığıldı. Bir süre sonra yerde hareketsiz yatan Güler'i, Engin Karanlık Uzan'la birlikte evlerinin yakınında olan mezarlığa bırakıp kaçtı.

ÇEVREDEKİLER POLİSİ ARADI

Sabah saatlerinde mezarlıkta hareketsiz yatan kişiyi gören çevredekiler polise ihbarda bulundu. Mezarlığa gelen sağlık ekipleri, İkrami Güler'in hayatını kaybettiğini belirledi.

CİNAYETTEN SONRA EVDE YAKALANDILAR

Polis ekiplerinin çalışmasıyla şüpheli Engin Karanlık evinde yakalandı. Karanlık, Selda Uzun ile birlikte gözaltına alındı.

"BAĞIRIŞMA SESLERİ DUYDUM"

Mahalle sakini Fatih Aydın, "Saat 02.00 sıralarında bağırışma sesleri duydum. Kadın heralde cinnet geçiriyor sandım. Daha sonra o ses kesildi. Başka bir şey duymadım. Sabah emniyet geldi. İnceleme yaptı. Boksçu gelmiş döverek öldürmüş, başka bir şey duymadım" dedi.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 27
  • Adil 2 hafta önce Şikayet Et
    İkisini de halletmiş kadın ne şehit ne gazi testi kırıldı. Mübarek günde gayrı meşru işlerin sonu ya hapis ya mezardır
    Cevapla
  • Sosyal 2 hafta önce Şikayet Et
    Sarkıntılık etti dedi. Tamam. Kaptı indirimi. Senin elin evinde işin ne! Aklın başında değilken.
    Cevapla
  • Osmanlı tokadı 2 hafta önce Şikayet Et
    Su testisi su yolunda kırılır
    Cevapla
  • abdullah ünal 2 hafta önce Şikayet Et
    adam cinayetten muhebbet kadın 3 veya 5 sene sonra evlenir
    Cevapla
  • Dadas 2 hafta önce Şikayet Et
    Kadın birini öldürttü diğerini hapse yollatti.
    Cevapla
  • Sosyal 2 hafta önce Şikayet Et
    Erkek nikahsız yaşadı. İçki içti. Arkadaşını öldürdü. Cesedini de bir leş gibi ortalığa bıraktı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitlerden akıl dolu mücadele: ABD verdi, İsrail attı, Kassam 4. kez vurdu!
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler