Kuzey Marmara Otoyolu'nda meydana gelen kaza trafiği felç etti

Kuzey Marmara Otoyolu Kocaeli mevkii İstanbul istikametinde meydana gelen kaza sebebiyle trafik durma noktasına geldi

Kuzey Marmara Otoyolu'nda meydana gelen kaza trafiği felç etti
Kuzey Marmara Otoyolu'nda meydana gelen kaza trafiği felç etti
GİRİŞ 13.04.2024 16:43 GÜNCELLEME 13.04.2024 16:43

Bayram tatili dönüşü yola çıkan sürücüler kilometrelerce araç kuyruğu oluşturdu. Kaza yapan araçların yoldan kaldırılmasıyla trafik eski seyrine döndü.

Ramazan Bayramı tatili dönüşünde yollarda yoğunluk oluşurken Kuzey Marmara Otoyolu T-3 Tünel çıkışı Sevindikli mevkii Kocaeli kesimi İstanbul istikametinde kaza meydana geldi. Kaza sebebiyle trafik durma noktasına geldi. Kilometrelerce araç kuyrukları oluşurken kazayla ilgili bölgeye ekip sevk edildi. Yaralı ve kazaya karışan araç sayısı ile ilgili bilgiye ulaşılmazken, ekiplerin çalışması sonrasında kaza yapan araçların çekici yardımıyla yoldan kaldırılmasıyla trafik eski seyrine döndü.

KAYNAK: İHA
Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! İnanılmaz rakam...