34 yıllık eşini katletti!

Antalya'da, 69 yaşındaki Abdüsselam A., 34 yıllık karısı Türkan A.'yı bıçaklayarak öldürdü.

GİRİŞ 16.04.2024 14:31 GÜNCELLEME 16.04.2024 14:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Antalya'da, bir ihbarı değerlendiren Manavgat Emniyet Müdürlüğü Şelale Polis Merkezi ve Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Bahçelievler Mahallesi Çetin Emeç Caddesi’nde apartmanın 4’üncü katında 68 yaşındaki Türkan A.’nın cansız bedeni ile karşılaştı.

EŞİNİ BIÇAKLADIĞI BELİRLENDİ

İHA'da yer alan habere göre eşini bıçakladığı belirlenen 69 yaşındaki Abdüsselam A. evde yakalandı.

2 GÜN CAMİDE YATMIŞ

Abdüsselam A.’nın namaza gittiği caminin imamı, zanlının cami cemaatinden olduğunu, uzun süredir tanıştıklarını, geçen hafta kendisi izinde olduğunda 2 gün camide yattığını belirterek, "2 gün önce Türkan ablayı, İngiltere'de bulunan oğlunun yanına gönderdiğini söyledi. Dün öğleyin bitkin ve telaşlı bir hali vardı. Yorgun olduğunu, kendisinin de İngiltere’ye gideceğini söyleyip helallik aldı" dedi.

YAŞLI KADININ CENAZESİ ADLİ TIPA KALDIRILDI

Abdüsselam A., polis tarafından gözaltına alınırken, Türkan A.’nın cenazesi, Manavgat Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması ve Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • ali 1 hafta önce Şikayet Et
    Rabbim rahmet eylesin mekanı cenet olsun bacımızın.Şeytana uymak böyle bişey işte
    Cevapla
  • vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    aşağılık katil ruhunu yıllarca gizlemiş. İDAM
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu