Şırnak'ta özel güvenlik bölgesi ilanı!

Şırnak Valiliği, Beytüşşebap ilçesi Altındağları bölgesinin 15 gün süreyle geçici “özel güvenlik bölgesi” ilan edildiğini duyurdu.

Şırnak'ta özel güvenlik bölgesi ilanı!
Şırnak'ta özel güvenlik bölgesi ilanı!
GİRİŞ 16.04.2024 23:34 GÜNCELLEME 16.04.2024 23:36
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Şırnak Valiliği, Beytüşşebap ilçesinde yer alan Altındağları bölgesinin 15 gün süreyle özel güvenlik bölgesi ilan edildiğini açıkladı.

15 GÜN SÜREYLE ÖZEL GÜVENLİK BÖLGESİ İLAN EDİLDİ

Valilikten yapılan açıklamada, "İlimiz mülki sınırları içerisinde yer alan; milli güvenliğin sağlanması, kamu düzeni ve güvenliğinin korunması, suç işlenmesinin önlenmesi, temel hak ve özgürlükler ile başkalarının hak ve özgürlüklerinin ve genel asayişin korunması, şiddet olaylarının meydana gelmesinin önlenmesi ve yaşanabilecek her türlü olumsuz bir durumun önüne geçilebilmesi amacıyla, 5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 11'inci maddesi ile 2565 Sayılı Askeri Yasak Bölgeler ve Güvenlik Bölgeleri Kanunu'nun 32/A maddesine istinaden; Şırnak ili Beytüşşebap ilçesi sınırlarında bulunan Altındağları bölgesinde, bahse konu bölgelere gidebileceği değerlendirilen vatandaşların, mezkur bölgelerdeki yasadışı unsurlardan ve bunlara yönelik alınacak tedbirlerden zarar görmemeleri açısından 17 Nisan (dahil) 2024 - 1 Mayıs (dahil) 2024 tarihleri arasında 15 gün süreyle 'Geçici Özel Güvenlik Bölgesi' ilan edilmiştir. Bahse konu bölgelere, vatandaşlarımızın can ve mal güvenlikleri bakımından girmeleri yasaklanmıştır” denildi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Beşer 1 hafta önce Şikayet Et
    Seçim sonuçlarının doğudaki planlarını bozmak için Devlet görevini yapıyor.Yamuk yapana Asker ensesinde akıllı olun Kürdistan müptelaları.Hainler varsa kökten kurtup yeni temiz neslin oluşması için her türlü güç mevcut.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    yarın öbür gün bir kaç sarı torba haberi gelecek demektir
    Cevapla
  • enkaz02 1 hafta önce Şikayet Et
    Geliyor
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    gebertin hainleri. Türkiye'nin gücünü görsünler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu