Aracına fare girdi, tüm sürücülere çağrı yaptı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde otomobilin içine giren fare aracın kablolarını yiyerek araç sahibini 8 bin TL’lik zarara uğrattı.

Aracına fare girdi, tüm sürücülere çağrı yaptı
Aracına fare girdi, tüm sürücülere çağrı yaptı
GİRİŞ 18.04.2024 22:56 GÜNCELLEME 19.04.2024 02:09
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Gazipaşa’da ikamet eden Mahmut Saral, aracına bindiği esnada aracının çalışmadığını fark ederek kaputunu açtı. Aracın kablolarının kopmuş olduğunu gören Mahmut Saral, sorunun sebebini ve tamirini yaptırmak üzere aracını servise götürdü.

FAREN ARACIN KABLOLARINI YEDİ

Aracın bakımını yapan servis çalışanı, araç üzerinde inceleme yapmasının ardından kabloların fare tarafından yendiğini ve araçta oluşan hasarın karşılığının 8 bin TL olduğunu belirtti.

ARAÇ SAHİPLERİNE ÇAĞRI YAPTI

Yaşadığı durum karşısında şaşkınlığını dile getiren araç sahibi Mahmut Saral, "Aracıma bindiğimde denemelerime rağmen aracım çalışmadı. Aslında kaputu açtığımda kopan kabloları görünce fare aklıma gelmişti ancak inanamadım. Aracımı servise götürerek bakım yapan servis çalışanının incelemesi sonucu tahminimin doğru olduğunu anladım. Bir fare beni 8 bin TL zarara uğrattı. Araca nasıl girdi hiç bilmiyorum. Araç sahipleri de benim düştüğüm duruma düşmemek adına araçla hareket etmeden önce ve park ettikten sonra gerekli incelemeleri yaparak önlemlerini alsınlar" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • ali 1 hafta önce Şikayet Et
    Habere bak sanki arabanın kaput kısmı açık fare gider, kedide girer.
    Cevapla
  • halıl 1 hafta önce Şikayet Et
    ne gibi önlem alacakmışız? harbi kafayı yemiş bide akıl eriyo önlem alın başüstüne :-)
    Cevapla
  • özkan 1 hafta önce Şikayet Et
    aracın içinde yemek yememek gerekiyor. yenirse de çok iyi temizlenecek. yiyecek kokusu ve kırıntısına geliyor benim bildiğim!
    Cevapla
  • sami 1 hafta önce Şikayet Et
    sen niye almadın..millete akıl vermeye kalkıyorsun
    Cevapla
  • dsc 1 hafta önce Şikayet Et
    Bizim aracın motor kısmına yuva yapmış, eşim kaputu açınca görmüş, ya görmeseydi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şanlıurfa'da inanılmaz olay! Bir şehre yetecek elektriği kaçak kullanırken yakalandılar
Uzaylılar neden bizimle iletişime geçmiyor? Bilim adamları açıkladı...