Hakan Fidan, Hollanda Başbakanı Rutte ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Lahey'de Hollanda Başbakanı Mark Rutte ve Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot ile bir araya geldi.

GİRİŞ 19.04.2024 13:21 GÜNCELLEME 19.04.2024 15:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar'daki temaslarının ardından Hollanda'ya geldi. Bakan Fidan, Lahey kentinde Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile görüşme gerçekleştirdi. 

HOLLANDALI MEVKİDAŞIYLA GÖRÜŞTÜ

Hakan Fidan Hollanda Başbakanı ile görüşmesinin ardından Hollandalı mevkidaşı Hanke Bruins Slot ile bir araya geldi.

Bakanlığın X sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Türkiye ile Hollanda arasında 2008'den bu yana icra edilen Wittenburg Konferansı'nın 10. Toplantısı kapsamında Bakan Fidan'ın bu ülkeye ziyarette bulunduğu bildirildi.

Paylaşımda, "Bakanımız Hakan Fidan, Lahey'de Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot ile bir araya geldi." ifadesi kullanıldı.

İki mevkidaşın görüşmesinde ikili ilişkilerin yanı sıra Türkiye-Avrupa Birliği ilişkileri ve bölgesel gelişmelerin ele alınması ön görülüyordu. 

KAYNAK: İHA, DHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    almazlar zaten dostum. Bu gün Kıbrıs yarın demirbaş kavak der. ertesi günde pantolonuzu verin son olarakda alt dokunuşu verin diyeceklerken almıyoruz sizi AB ye nokta.
    Cevapla
  • mahmut dereli. 1 hafta önce Şikayet Et
    İki tane çalsaydın bakanım suratına ab nizi alın başınıza çalın diyerek.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fatih Altaylı’dan 1 Mayıs'taki provokasyona tepki çeken yorum!
ABD'den İsrail'e Suudi Arabistan uyarısı