Avcılar'da metrobüs alev aldı

Avcılar’da seyir halindeki metrobüsün tekeri bir anda alev alırken, yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Avcılar'da metrobüs alev aldı
Avcılar'da metrobüs alev aldı
GİRİŞ 24.04.2024 20:31 GÜNCELLEME 24.04.2024 20:31
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Olay, akşam saatlerinde Şükrübey Metrobüs durağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Beylikdüzü istikametinde seyir halindeki metrobüsün lastiği bilinmeyen bir nedenle yandı.

Aracın içindeki yolcular, metrobüs şoförü tarafından tahliye edildi. Görevlilerin bildirimi ile olay yerine itfaiye ekipleri sevk edilirken yangın ekiplerin müdahalesi sonrası söndürüldü. Yangın nedeniyle durakta bir süre yoğunluk yaşanırken kurtarıcı araçların metrobüsü çekerek yoldan çıkarmasıyla trafik normale döndü. Öte yandan olay anı çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    bu halka çok güzel oluyor
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    ne agliyorsunuz siz seçtiniz az bile yapiyor sefakoy yeni yapılan metrobüs istasyonu yakinda devrilirse hic sasmam direkleri 3-5 somun tutuyor ve aomunlarda iyi sıkılmamis ve çift somunla veya kimyasal kitle sabitlenmemis ins birinin uzerien düşmez
    Cevapla
  • mari 1 hafta önce Şikayet Et
    Eee ne yapalım yeni bir şeymi alıştık artık
    Cevapla
  • vahid varış 1 hafta önce Şikayet Et
    Herşey çok güzel oluyor, kendi düşen ağlamaz
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Yaşasın Ekrem Başkan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Sivasspor'u gole boğdu!
Süper Lig'e yükselme yarışında play-off hattı belli gibi!