Kocaeli'de kolejde akran dehşeti! Öldüresiye dövdüler: Dayaktan ciğeri söndü

Kocaeli'de özel bir kolejde öğrenci dehşeti yaşandı. Arkadaşlarını sık sık darp ettiği ortaya çıkan 7 kişilik bir grup, bir öğrenciyi öldüresiye dövdü. Öğrencinin aldığı darbeler sonucu ciğerinin sönme noktasına geldiği ortaya çıktı.

Kocaeli'de kolejde akran dehşeti! Öldüresiye dövdüler: Dayaktan ciğeri söndü
Kocaeli'de kolejde akran dehşeti! Öldüresiye dövdüler: Dayaktan ciğeri söndü
GİRİŞ 30.04.2024 12:31 GÜNCELLEME 30.04.2024 12:31
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Akran zorbalığının adresi Kocaeli'nin İzmit İlçesi'ydi. 25 Nisan'da yaşanan olayda bir grup öğrenci, adeta terör estirdi. 7 kişilik bir grup öğrencinin kolejde sık sık öğrencileri darp ettiği öğrenilirken, son olarak bir takım öğrenciyi hiçbir sebep yokken toplanarak darp etti.

7 KİŞİLİK GRUP PUSU KURDU ÖLDÜRESİYE DARP ETTİ

Akran zorbalığı yapan lise öğrencileri olay günü kendi aralarında teneffüs sırasında top oynayan A.K, İ.S, T.T, K.S, M.K. ve A.C. isimli öğrencilerin 11'inci sınıfta olan B, E, C, M, S.E, E.Y. ve İ. isimli öğrencilerin baskısıyla zorla ellerinden topları alındı.

İddiaya göre toplarını geri alan öğrenciler 7 kişilik grup tarafından tehdit edildi. Ders bitişinde 7 kişilik grup diğer arkadaşlarını bekleyerek köşeye sıkıştırdı. Tehditler savuran grup arasından birisi diğer arkadaş grubuna vurarak darp etmeye başladı.

BİR ÖĞRENCİNİN CİĞERİ SÖNME NOKTASINA GELDİ

Alınan darbeler sonrası çeşitli yerlerinden yaralanan öğrenciler durumu ailelerine bildirdi. Aralarında ağır yaralanan İ.Y.S. isimli öğrenci hastanede yoğun bakım altına alındı.

Aldığı darbeler sonrası ciğeri sönme noktasına gelen İ.Y.S.'nin tedavisinin halen devam ettiği öğrenildi. Çocuklarının akranları tarafından darp edildiğini örenen aileler karakola giderek olayla ilgili suç duyurusunda bulundu.

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Karakolda ifade veren bir öğrenci karşı tarafta bulunan öğrencilerin birkaçının elinde bıçak bulunduğunu yere düştüğü için bıçakla kimseye zarar veremediğini söyledi. Bu kişilerin kolejde sürekli kavga çıkardığını ve herkesi yıldırmaya çalıştığını belirten öğrenci daha önce de bu tür olayların meydana geldiğini söyledi. Şikâyet sonrası İzmit Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK: SABAH
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 50
  • Halis Taha 2 hafta önce Şikayet Et
    Allah akran zorbalarını kahretsin
    Cevapla
  • hafız 2 hafta önce Şikayet Et
    bunlar terör estirirken müdür ve sorumlular ne yapıyordu?! cesarete bak
    Cevapla
  • cahit 2 hafta önce Şikayet Et
    Öğretmenler Öğrenciye dokunamıyor öte git diyemiyor anne baba dokunamıyor şımarık saygısız ahlaksız vicdansız nesiller yetiştiriyoruz bu düzeltilmez se bizim felaketimiz olur
    Cevapla
  • Ramazan 2 hafta önce Şikayet Et
    Nasıl bir öğrenci grubu? Çete demek doğru olur. Lütfen zorunlu eğitimi sonlandırın.
    Cevapla
  • emine 2 hafta önce Şikayet Et
    ceza verilsin adalet yerini bulsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf dönemi resmen başladı! İşte alınan tedbirler...
Heniyye'nin torunlarının şehit olmadan dakikalar önceki görüntüleri paylaşıldı!