En sevilen Barış şarkıları / Video

28 Haziran 1998 tarihinde aramızdan ayrılan Kerim Tekin gibi Barış Akarsu'yuda erken kaybettik. Artık onlar kısa yaşamlarına rağmen dillerden düşmeyecek şarkıları ile anılacak.

En sevilen Barış şarkıları / Video
En sevilen Barış şarkıları / Video
GİRİŞ 05.07.2007 01:45 GÜNCELLEME 05.07.2007 01:45
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

29 Haziran günü, Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, arkadaşları tarafından kendi adına düzenlenen doğum günü partisine giderken, trafik kazası geçiren ve 5 gün süren yaşam mücadelesini bugün kaybeden sevilen rock sanatçısı Barış Akarsu, hayranlarını yasa boğdu.


Ölümü tıpkı İstanbul’a dönerken Afyon yakınlarında geçirdiği zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden Kerim Tekin gibi genç yaşta aramızdan ayrılması birkez daha sanat camiasını derinden üzdü.

29 Haziran 1979'da doğan Barış Akarsu'yu Türkiye 2004 yılında ATV ekranlarında yayınlanan Akademi Türkiye yarışması ile tanıdı.

Daha sonra çıkardığı albüm ve konserlerle genç nesilin hayranlığını kazan Akarsu, akıllarda bu şarkılarla kalacak...

BARIŞ AKARSU-ISLAK ISLAK






BARIŞ’IN YALANCI YARİM DİZİSİNDEN






BARIŞ AKARSU- VURDUM EN DİBE KADAR





BARIŞ AKARSU- GESİ BAĞLARI





BARIŞ AKARSU-YALANCİ YARİM BANA ESMEYİ ANLAT





BARIŞ AKARSU - VAZGEÇME





BARIŞ AKARSU GÖNÜL (KAPIDA AŞK)





İLGİLİ HABERLER


Barış Akarsu hayatını kaybetti


Akarsu fotoğraflarına soruşturma


Akarsu'nun cenazesi İstanbul'da


Barış'ın cenazesi Bartın'a uğurlandı


'Umarım, Barış Akarsu son kurban olur'

YORUMLAR 33
  • yelizcicek 16 yıl önce Şikayet Et
    BARIŞA AĞLARKEN. mehmet koyluoglu Ebediyetten bahsediyor şeriatten bahsediyor.Yazacaksan yama diyen yok araştır emin ol öyle yaz tv.banğır bangır bağırıyor arabayı genç kızlardan birinin kullandığını ve doğum günü için süriz etmek istediklerini.TÜRKİYE ağlıyor sevenlerin yanında sevmeyenlerde ağlıyor körpeik bir hayat için. kendimize gelelim zorunlu dua istemiyoruz ama yasımızda asılsız yazılarda istemiyoruz.Biz barışa ağlarken kendinle barışamayanlarla diyaloğa girmek hiç istemiyoruz bırakında barışımın gözleri parlasın..
    Cevapla
  • yelizcicek 16 yıl önce Şikayet Et
    YUH be..!. şeriat ne zamandan beri mücize oldu anlamıyorum.evet iki genç kız daha öldü ama bunu ne barışnede kızlar istedi.Allah hepsini yarrığı yerde utandrmasın.Barış sevilen bir sesti tanıyoruz hakkında yapılan asılsız yorumlar canımızı skıyor.BARIŞIN ailesini düşünün YASLARINA saygı duyun sevmiyorsanız sevmeyin size cevap veremeyecek kişinin arkasaından konuşmak kolaymı geliyor.kötü söz ve kötü beddua sahibinindir.kimseyi imansız diye yargılayamazsınız.VE dinsizleri BARIŞ LA DÜZELTMEYE ÇALIŞMAKTA NEYİN NESİ.
    Cevapla
  • esin tekol 16 yıl önce Şikayet Et
    belki.... belki yazdıım yorumlardan Barış\'ımın İNSAN olduuna dikkat çekenlerin yazdıklarından bişiler anlarsınız sanmıştım ama sizden bunu beklemek hataymış...cehennemde sandın sen diyen kişi..sana tek bi sözüm var bu söylediin cümleden dolayı sen yanıcaksın!!!o gencecik çocuğun yaşam tarzını bilmeden sorgulamayı kesin artık..cenazesindeki kalabalığı gördünüz mü?ordaki insanlar niye toplandı sizce?katılmaları için tehdit mi edildiler??bazı şeyleri görün artık..önce kendinize bakın sonra konuşun!!!
    Cevapla
  • derya aycicek 16 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar basitmi... Öncelikle baş şağlığı dilemek istiyorum ne faydası olucak bilmiyorum ama bazı arkadaşlar kadar katı olamıyacağım. Evet biliyoruz o lanet olası kazada 2 genç kız hayatını kaybetti.. Ama benim anlamadığım bu kazadan ve ölümlerden barışı suşlu bulurcasına yazılan şu saçma sapan yazı. PEKİİİ SORUM SİZE MEHMET KOYOGLU UMARIM BU YAZIYI OKURSUNUZ. peki siz biliyormusunuz o kazada arabayı barışın değil ölen o 2 genç kızdan birisinin kullandığını. rabbim sen merhamet eyle herkese hepimize.
    Cevapla
  • arzu maden 16 yıl önce Şikayet Et
    O kalbimizde yasayacak. merhaba arkadaslar her hayranı gibi bende cok uzgunum barıs için.Allah gani gani rahmet eylesin.Mekanını cennet etsin tabiiki cümlemizin.Cok agladık evet bir gercek var ki hepimiz öleceğiz.Ama insana üzülmek ve sevmek gibi bir duygu yüklemiş Allah.Şimdi dunya degerlisi bir insana uzuluyoruz diye bazı arkadaslar yanlış yorumlar yapıyor.Barıs vefat etti ve onun arkasından bir daha yanlış yorum yapılmasın.Heralde bizde biliyoruz ki Allaha kavustu.Ve belki asıl uzuntumuz de onların yanında olamamak.Barısıma...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu