Armağan Çağlayan ilk kez hastalığını açıkladı! Gösterilerini iptal etmek zorunda kaldı

Televizyonun ünlü kişiliklerinden Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hayranlarını endişelendirdi. Çağlayan, hastalığını ilk kez açıklayarak gösterilerini iptal ettiğini duyurdu.

Armağan Çağlayan ilk kez hastalığını açıkladı! Gösterilerini iptal etmek zorunda kaldı
Armağan Çağlayan ilk kez hastalığını açıkladı! Gösterilerini iptal etmek zorunda kaldı
GİRİŞ 21.11.2022 18:00 GÜNCELLEME 21.11.2022 18:01
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Televizyon dünyasında edindiği başarıdan sonra adından sıkça söz ettiren Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabı üzerinden hastalığını açıkladı.

Sergen Deveci'den on binlerce hayranını üzen haber! Kaza yapan minibüste o da vardı: Sağlık Bakanı Koca son durumu açıkladıSergen Deveci'den on binlerce hayranını üzen haber! Kaza yapan minibüste o da vardı

Çeşitli dergi, TV kanalı ve gazetede çalıştıktan sonra kendi YouTube kanalını kuran ünlü isim, bir süredir burada yaptığı yayınlarla ses getiriyordu.

Yeşilçam'ın Gardırop Fuat'ı hakkında şaşırtan gerçek! Oğlu yıllar sonra gündeme geldi: 'Sanki babasının kopyası'Yeşilçam'ın Gardırop Fuat'ı hakkında şaşırtan gerçek! Oğlu yıllar sonra gündeme geldi: 'Sanki babasının kopyası'

İnsan hikayeleri üzerine yoğunlaşan eski televizyoncu, yeniden gündeme gelmeye başlamış hatta gösteriler düzenler hale gelmişti. Ancak son paylaşımından sonra hayranlarını bir hayli endişelendirdi.

Instagram hesabından hastalığını açıklayan ünlü isim, şu açıklamaları yaptı:

"Herkese merhaba, bugün sizinle kişisel bir şey paylaşmak istiyorum.

Yakın zamanda yaptırdığım yıllık sağlık taramasında akciğerimde bir kitle tespit edildi ve yapılan tetkikler sonucunda bugün kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğu ortaya çıktı.

Önümüzdeki hafta sonundan itibaren tedavi sürecine başlayacağım.

Bu sebeple, beş aydır sahnelemekte olduğumuz Size Anlatacaklarım Var Gösterisi'ne 25 Kasım Cuma Günü Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu'ndaki temsilden sonra zorunlu bir ara verip, devam eden günlerdeki Aydın, Denizli ve Bodrum temsillerini iptal ediyoruz.

Ancak çalışmak benim için her zaman olduğu gibi, şimdi de hayatla bağımı sağlayan en önemli motivasyon kaynağı. Bu yüzden o zorunlu arayı fazla uzatmadan işimin başına döneceğim.

18 Aralık'ta Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde yeniden görüşmek dileğiyle… Dedikodu ve yanlış haberlerin önüne geçmek için, buradan sık sık süreçle ilgili kısa bilgilendirmeler yapacağım.

Herkese tek tek yanıt veremeyeceğim için şimdiden anlayış rica eder, sevgi ve esenlikler dilerim."

Her branşta Türkiye rekoru kırıyordu! Ortadirek Şaban'ın Erkan'ı Yalçın Tülpar genç yaşta hayatını kaybetti: 'Feci şekilde can vermiş'Her branşta Türkiye rekoru kırıyordu! Ortadirek Şaban'ın Erkan'ı Yalçın Tülpar genç yaşta hayatını kaybetti: 'Feci şekilde can vermiş'

Sosyal medyada 1 milyona yakın kişi tarafından takip edilen Armağan Çağlayan'a onlarca destek ve dua mesajları gönderildi.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 10
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam kendinden o kadar razı ki, Dua istemeye bile tenezzül etmiyor, O halde bizde sana esenlikler dileriz.
    Cevapla
  • Bumerang 1 yıl önce Şikayet Et
    En sevmedigim, Insanları kırmada zirve yapmış biri ama kanser başka, kimseye reva görmem, şifalar diliyorum.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Sevmediğim birisin ama bu süreçte sana şifalar diliyorum,hastalık ayrı bir durum,umarım yenersin bu hastalığı ama bu illet girdi mi çıkmıyor maalesef,geç olsada kendini ahirete hazırla bu süreçte,gerçek bu sakın alınma
    Cevapla
  • Cavit19 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin. Aşı karşıtları için 2021de çok ağır laflar söylemişti. Bir çok doktor kendisine nasihat etmişti. Şnşaallah şimdi o doktorların sözlerini dinler..
    Cevapla
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat ettim,sanat camiasının en çok yakalandığı hastalık kanser türleri--ve bunu sanat yaşamına bağlıyorum...yani---çoğu zaman lokantada yemek,hazır yemekler ,uyku düzensizliği,içki ve sigara,steres ,gece hayatı gibi şeyler kanseri tetikliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Edanur'un ölümünde İBB çalışanı 4 kişiye gözaltı kararı
'Ekrem İmamoğlu'na karşı Özgür Özel mi öne çıkartılıyor?'