Selçuk Yöntem'den yıllar sonra gelen itiraf! Meğer oradan atılmış

Kurtlar Vadisi, Aşk-ı Memnu ve Kim Milyoner Olmak İster'in akılda kalıcı ismi Selçuk Yöntem kariyeriyle ilgili gerçeği ilk kez anlattı. Konservatuvar'da başarılı bulunmadığı için okuldan atıldığını açıklayan Selçuk Yöntem Danıştay'a gitme sürecinden de bahsetti.

Selçuk Yöntem'den yıllar sonra gelen itiraf! Meğer oradan atılmış
Selçuk Yöntem'den yıllar sonra gelen itiraf! Meğer oradan atılmış
GİRİŞ 17.04.2024 00:51 GÜNCELLEME 17.04.2024 00:52

70 yaşındaki Selçuk Yöntem yıllar sonra gelen itirafıyla gündeme geldi. Oyuncu olmadan önceki eğitim süreciyle ilgili bilgi veren Selçuk Yöntem konservatuvara devam ettiği dönemde başarısızlığından ötürü okuldan atıldığını açıkladı.

Kurtlar Vadisi, Aşk-ı Memnu ve Kim Milyoner Olmak İster'deki performansları ile hafızalarda yer tutan Selçuk Yöntem, NTV ekranında izleyici ile buluşan Ahmet Mümtaz Taylan'ın programı Empati'nin konuğu oldu. 

Ankara Devlet Konservatuvarı mezunu olan Yöntem, programda hayatına ilişkin çarpıcı bilgiler verirken, konservatuvarı kazandıktan sonra başarısız bulunduğundan dolayı okuldan atıldığını anlattı.

Daha sonrasında Danıştay'a başvurarak konservatuvara giriş hakkı kazandığını dile getirdi ve ekledi: Çektiğim en büyük acılardan biri Danıştay'a gitmekti.

Murat Kurum destekçisi Sinan Akçıl'dan seçim açıklaması: Ülkemizi korumadan...Murat Kurum destekçisi Sinan Akçıl'dan seçim açıklaması: Ülkemizi korumadan...

"ÜTÜCÜLÜK YAPTIM, GARSONLUK YAPTIM, BULAŞIK YIKADIM"

Selçuk Yöntem Londra'da yaşadığı günleri de şu sözlerle anlattı: O bir hülyaydı, İngiltere'de master yapmak, Royal Akademi'ye gitmek... Çalışmamız gerekiyordu orada. Zuhal'le (Oyuncu Zuhal Olcay- O dönemdeki eşi) bir ailenin yanına gittik, bir barda arkadaşım sunuculuk buldu bana ama İngilizce bilmiyorum. Sunacağım metni hazırladılar, ezberledim. Okuyorum iniyorum, öyle idare ettik 1-2 ay. Ütücülük, garsonluk yaptım, bulaşık yıkadım. Restoranda menajerliğe kadar yükseldim, sonra dönmeye karar verdik. Çok gençtik, çok genç evlendik. O 19 yaşında ben 23 yaşındayım düşünebiliyor musun, cengaverliğe bak? Zuhal çok istedi dönmeyi, döndük.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
İmamoğlu her şeyi paylaştı bir tek Eda'yı paylaşmadı