Davutoğlu'nun yasağına ilk Sabancı uydu

Başbakan Davutoğlu'nun koyduğu "plaket yasağı"nı ilk Sabancı ailesi uyguladı.

GİRİŞ 19.12.2014 16:34 GÜNCELLEME 19.12.2014 17:17
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

KordSa Global ve Sabancı Üniversitesi işbirliğiyle Pendik'te hayata geçirilecek olan Kompozit Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezi'nin temel atma töreninde Başbakan Davutoğlu'nun koyduğu "plaket yasağı" uygulandı.

Davutoğlu'nun konuşmasının ardından, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı sahneye çıktı. Sabancı, Başbakan'a plaket ya da hediye vermek yerine "ağaç dikme sertifikası" takdim etti.



Günün anısına, Güler Sabancı, Denizli Acıpayam Hatıra Ormanı'na Davutoğlu adına 500 adet fidan dikildiğini gösteren sertifikayı Başbakan'a verdi.

YORUMLAR 14
  • galip 9 yıl önce Şikayet Et
    plaketle tasaruf olmaz.devlet adamlarının bindiği arabalardan tutunda,devletin kiraladığı binalara el atın.milyarlık saray yapın plaketle göz boyayın. ayıp be.bu ülkenin ekonomiside batmak üzere.işsizlik almış başını gidiyor.ohh ne ala.
    Cevapla
  • Denizli 9 yıl önce Şikayet Et
    Vay be gurur duydum Denizli mize fidanların dikilmesine Allah ın izniyle 15 gün önce 340 adet fidan dikerek bizde katkıda bulunduk. İnşallah sağ salim büyür fidanlarımız.
    Cevapla
  • ahmet yüksel 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu haber vesilesiyle Tüm sabancı ailesine, başta Sakıp ve Özdemir sabancı olmak üzere tüm Sabancı ailesinin ahirete göçen fertlerine Allahtan bol rahmet diler Sayın Güler hanıma ve sabancı ailesinine sağlık ve başarılar dilerim.Sizler bu ülkenin gururusunuz teşekkürler...
    Cevapla
  • Ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Oh oh, plaketi kaldirdik; ulkeyi kalkindirdik... Amerika bunalimda, Rusya intiharin esiginde, Almanya kabiz; cin saskin, Ingilterede sokta, Fransa sara nobetinde.... hepsi diyor ki biz nunu nasil akil edemedik... Turkiye plaketin kaldirimasiyla yeni bir cag acip eski cagi kapatti!
    Cevapla
  • murat 9 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten çok takdir edilecek birşey. Çünkü bir toplantı yapılıyor. Ve akabinde eli boş gitmesin diye plaket. Ya tamam da neyin plaketi. Konuştuğu için mi? Sevdiğiniz için mi? Çok mantıklı gelmiyordu. Mustafa Kutlu'nun okuyamadığım buna dair bir hikaye kitabı var. Sanırım Davutoğlu bu kitabı okumuş. Ama gerçekten çok güzel olmuş inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Milyonlarcası kaçırılmış: Hepsini iade edin
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!