Arınç: Gönlümden geçendi, başıma iş açtı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Diyarbakır Emniyet Müdürü'nün ifadeleri ile ilgili Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamalar konusunda , "Ben gönlümden geçeni söyledim başıma iş açtı" dedi.

Arınç: Gönlümden geçendi,  başıma iş açtı
Arınç: Gönlümden geçendi, başıma iş açtı
GİRİŞ 10.10.2012 17:09 GÜNCELLEME 10.10.2012 17:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Arınç, Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi 2012-2013 Akademik Yılı Açılış Töreni'ne katıldı. Arınç konuşmasında Diyarbakır Emniyet Müdürü'nün konuşmalarına gelen tepkiler üzerine, "Ben gönlümden geçeni söyledim başıma iş açtı" dedi.

Türk Hava Kurumu Üniversitesinin akademik dönemi açılış etkinliğinde kürsüye çıkan Arınç, yazılı metne bağlı kalmadan konuşmak istediğini söyledi ve "Ben gönlümden geçeni birdenbire söyleyen birisiyim, zaman zaman da başıma işler geliyor bu sebeple. Ama gönlüm ne derse dilimden o çıkar Allah'a çok şükür. Bana ne getirirse getirsin önemli olan vicdanımın, gönlümün sözünü söylemek ve dinlemektir" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • osman sakrak 11 yıl önce Şikayet Et
    1710133140. benden bana olur herne olursa başım rahat olur dilim durursa demiş atalarımız içindeki doğruyu sakla herdoğru heryerde söylenmez demişiler çünki şartlar oluşmamış herdaim
    Cevapla
  • nurettin gül 11 yıl önce Şikayet Et
    aman aman... söyledikleri hüküm yerine geçen parti yada önde gelen birinin bir konu hakkında bir bir fikir beyan etmesi, var olan istişarenin ve fikir birliğinin ne denli önemli olduğu gerçeğini unutmamak lazım diye düşünüyorum.zira sayın arınç en az bir başbakan kadar halkın üzerinde müessirdir.bu gün arınç gibi biri olmasaydı sayın başbakan iki adım atmazdı.sayın başbakan olmasaydı ,bülent bey siyasette bu kadar ileride olmazdı.aslında farklı söylemlerin olması en başta sorumlusu sayın başbakandır..zira kendini ifade etme fırsatı yada ihtiyaç duymaması ikiliğe kapı açıyor..sayın başbakanın sadece bildiği gibi değil..bülent bey kenarda tutulduğu gün sayın başbakan siyasi hayatı erimeye başlar..kenardan maksat illa siyaset değil milletvekili olmayabilir..önemli olan fikirleri..sayın başbakanın derhal fikir birliğinin ve kader arkadaşlığının teyid edilmesi lazım diye düşünüyorum..yoksa nifak sokan çok olur..
    Cevapla
  • muhammed 11 yıl önce Şikayet Et
    siz siyaseti öğrenemeyeceksiniz sayın bakanım. siyaset ilmini öğrenemeyen bir erbakandı rahmetli birde siz başbakanımdan biraz ders alın her doğru heryerde söylenmez
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den dava kararı sonrası Selahattin Demirtaş açıklaması: Kabul edilir tarafı yok
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: Sorumluluğu üstüme alıyorum