"72 Saat Yolculuk" ikinci baskısını yaptı

Beyan Yayınları, Orhan Alimoğlu'nun kaleme aldığı "72 Saat Yolculuk" kitabının ikinci baskısını yayımladı.

"72 Saat Yolculuk" ikinci baskısını yaptı
"72 Saat Yolculuk" ikinci baskısını yaptı
GİRİŞ 10.12.2023 16:59 GÜNCELLEME 10.12.2023 16:59

Beyan Yayınları, Orhan Alimoğlu'nun kaleme aldığı "72 Saat Yolculuk" kitabının ikinci baskısını yayımladı. Kitabın arka kapak yazısı şöyle:

Değerli okur, bu günce ve notlarda, tek başına vicdanlı bir insanın neler başarabileceğine şahit olacaksınız. Özellikle genç kardeşlerimizin önemli dersler çıkaracağı bu kitap, ülkemizin insan kalitesine, insani birikimine ve vizyonuna önemli bir katkıdır. Etrafımızda ne kadar umut kırıcı, ne kadar yıldırıcı kişi ve gelişmeler olursa olsun, bir tek insanın samimi çabası ve azminin ne kadar çok şeyi değiştirebileceğine dair bu güzel günceyi dikkatlerinize sunuyoruz.

 

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı