Kavuk Fransa'ya mı gidiyor?

Kavuk kavgasında sürpriz gelişme... Uzun yıllar Ferhan Şensoy ile aynı sahneyi paylaşan Rasim Öztekin, Şensoy'un kavuğu Fransız aktör Gerard Depardieu'ya vereceğini iddia etti.

Kavuk Fransa'ya mı gidiyor?
Kavuk Fransa'ya mı gidiyor?
GİRİŞ 16.01.2005 13:25 GÜNCELLEME 16.01.2005 13:25

İsmail Dümbüllü'den Münir Özkul'a, ondan da Ferhan Şensoy'a geçen kavuk gündemi işgal etmeye devam ediyor.

Şensoy'dan emaneti devralmaya aday Levent Kırca'dan Cem Yılmaz'a, Nejat Uygur'dan Yılmaz Erdoğan'a kadar pekçok komedyenin ismi telaffuz ediledursun, beklenen işaret Rasim Öztekin'den geldi. Öztekin önceki akşam konuk olduğu Beyazıt Öztürk'ün programında yaptığı esprili açıklamayla, Ferhan Şensoy'un gönlünden geçen ismi açıkladı. Ünlü tiyatrocu şunları söyledi: 'Ben hem Cem Yılmaz'ın hem de Ferhan Şensoy'un arkadaşıyım. Ancak Cem bir kez bile kavuğa talip olduğunu açıklamadı. Yani böyle bir şey aklından bile geçmiyor. Ancak Ferhan Şensoy'un aklından geçen ismi açıklayabilirim. Ferhan kavuğu en iyi taşıyacak kişinin Fransız aktör Gerard Depardieu olduğuna inanıyor. Çünkü Gerard şu sıralar Paris'te sergilenen bir tiyatro oyununda rol alıyor. Ancak oyunun hiçbir provasına katılmamış ve diyalogların çoğunu da doğaçlama yapıyor. Yani bu durum tuluatı seven Ferhan'ın çok hoşuna gitti. O da 'kavuğu Grard'a vereceğim' dedi.'

Rasim Öztekin, aynı programda Ferhan Şensoy'un eski eşi Derya Baykal'ın, 'Ferhan kavuğu kimseye veremez, çünkü kavuk benim evimdeki dolapta kilitli ona ben bakıyorum. Biz ayrılırken Ferhan'a 'Yıllardır sana emek verdim, emeklerimi sana devrettim sen de bana kavuğu devret' dedim, o da kavuğu bana verdi. Kavuğu kimse benden alamaz, anahtarı da bendedir' sözlerini hatırlatılması üzerine, 'Evet kavuk Derya'da kalmış. Ama bu durum ikisinin ayrılığı sırasında evi taşıyan nakliyecilerin keleğinden başka bir şey değil' diye esprili bir değerlendirme yaptı.

KAYNAK: AKŞAM

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
Kamuda tasarruf dönemi resmen başladı! İşte alınan tedbirler...