'Ferhan, alsın o kavuğu, kuru temizlemeciye versin'

Uzun süre medyanın gündemini işgal eden 'kavuk polemiğinde' şimdiye kadar susmayı tercih eden Cem Yılmaz ilk kez konuştu. İsmail Dümbüllü'den Ferhan Şensoy'a kalan kavuğun yeni varisi olarak gösterilen Yılmaz, olay hakkında kendi uslubunca bir yorum y

'Ferhan, alsın o kavuğu, kuru temizlemeciye versin'
'Ferhan, alsın o kavuğu, kuru temizlemeciye versin'
GİRİŞ 03.02.2005 10:41 GÜNCELLEME 03.02.2005 10:41

Şensoy'un 'Ben emekli olmadım ki kavuğu vereyim' sözlerine karşılık veren komedyen 'Ben yakında kavuğu değil kafamı devredeceğim. Kavuk meselesi çok abartıldı, bu işten de sıkıldım. Bence alsın o kavuğu, kuru temizlemeciye versin' dedi.

Beşiktaş Kültür Merkezi'nde (BKM) uzun bir aradan sonra yeniden hayranlarıyla buluşan ünlü stand-upçı, şovu sonrası görüştüğü basın mensuplarına ilginç bir açıklama daha yaptı. Cem Yılmaz, Kenan Işık'ın geçtiğimiz günlerde söylediği 'Türkiye'de sanatsal açıdan film çekilmiyor. Çekilen filmlerin hepsi de gişeye yönelik. Ben yakında bir film çekeceğim ve herkes sanatsal filmin ne olduğunu görecek' sözlerine de şu cevabı verdi: 'Ben de kendisine soruyorum: Kim 500 milyar ister?'.

TARTIŞMA NASIL ÇIKTI

Kavuk tartışması Ferhan Şensoy'un Küba'da çektiği 'Şans Kapıyı Kırınca' filminin öncesinde start aldı. Kendisine İsmail Dümbüllü'den kalan kavuğu kime vereceği sorusu yöneltilen Şensoy 'Ben hala oynuyorum. Gerekirse kimseye de devretme zorunluluğum yok' dedi. Bu açıklamanın ardından ayağa kalkan tiyatro çevreleri 'Tabii ki Cem Yılmaz'a verilmeli. Çünkü halk onu seviyor' deyince tartışma daha geniş bir platforma taşındı. Aralarında Levent Kırca ve Nejat Uygur'un da bulunduğu bazı ünlüler kavuğun kendi hakları olduğunu savundu. Ferhan Şensoy'un çırağı Rasim Öztekin de çıktığı bir TV programında 'Kavuk bir gelenektir. Ferhan Şensoy kime isterse ona verir' dedi. Bugüne kadar suskunluğunu koruyan Cem Yılmaz ise ilk kez bu açıklamalarıyla konuya nasıl baktığını anlatmış oldu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye nüfusunun yüzde 15,1'i genç
Diyanet tasarruf tedbirlerini duyurdu! Audi kararı