Dosyanın içinden çıkan büyük sır!

TRT1’in sevilen dizisi Sevda Kuşun Kanadında’da bu hafta heyecan daha da yükseliyor.

GİRİŞ 06.10.2016 16:36 GÜNCELLEME 06.10.2016 16:40

Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutan ve geçtiğimiz hafta yeni sezonu çok konuşulan bir bölümle açan TRT1’in sevilen dizisi Sevda Kuşun Kanadında’da bu hafta heyecan daha da yükseliyor. 

Genel Yönetmenliğini ve yapımcılığını Mesut Uçakan'ın, Yönetmenliğini Ayhan Özen'in, başrollerini Murat Ünalmış, Sevtap Özaltun, Yavuz Bingöl, Ufuk Bayraktar, Müge Boz, Özge Sezince, Timur Ölkebaş, Ceyda Olguner, Derda Yasir Yenal ve Bahadır Yenişehirlioğlu paylaştığı dizinin senaryosunu ise Oktay Berber, Mustafa Burak Doğu, Selma Hacıosmanoğlu ve Alp Emre kaleme alıyor.

ARİF GERÇEĞİN PEŞİNDE

Geçtiğimiz haftanın finalinde Arif’i, gazeteci Leyla tarafından verilen önemli bir dosya ile başbaşa bırakmıştık. Bu bölümde ise Arif, Leyla’nın kendisine verdiği dosyadaki bilgilerin izini sürer ve dosyadaki ismin peşine düşer.  

 

Tümay’ın ne akıl hastanesindeki kardeşi Kubilay’dan ne de yanmış oyuncak bebeğin akıbetinden haberi vardır. Bebek Tümay’ın eline geçer ve kendisini büyük bir gizemin içinde bulur.  

Tarık’ı kaybetmenin büyük üzündü yaşayan Işık, bir de anne ve babasının ölümüyle ilgili öğrendiği gerçekle daha da sarsılır. 

YUNAN ORDUSU KIBRIS’A ÇIKIYOR

Yunan ordusunun Kıbrıs’a çıktığı ve 25 Türk mücahidinin şehit olduğu haberi  gündeme bomba gibi düşer. Milli Türk Talebe Birliği’nden Kıbrıs’a destek kararı çıkar. Arif başta olmak üzere herkes gönüllü listesine adlarını yazarlar. Arif, Ömer’le birlikte üniversitede Kıbrıs için destek etkinliği düzenleyince dikkatleri bir kez daha üstüne çeker.    

Leyla, Zafer’in karşısına çıkar ve Tarık’tan aldığı dosyaları kullanarak ona birlikte çalışmayı teklif eder. Bu sırada Leyla, ezeli düşmanı Nesteren’e küçük bir oyun oynamayı da ihmal etmez. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar
Bedeni eridi, azmi sapasağlam... Ebu Ubeyde’de 200 günde büyük değişim