Menajerimi Ara 5.bölüm 2.fragmanı: Nihayet büyük gün geldi çattı! Heyecandan yerinde duramıyor

Menajerimi Ara 4.son bölümde; İş dünyasında önüne çıkan türlü engellere rağmen kararlılığından ve azminden asla ödün vermeyen Dicle, düştüğü yerden kalkmasını da bilerek herkese örnek oldu. Menajerimi Ara son bölümde, Şirkete veda etme kararını iyiden iyiye hayata geçirmeye başlayan Kıraç, yürüyeceği yolda Demet'i yanında almak adına vakit kaybetmeden ikna çalışmalarına başladı. Menajerimi Ara 5.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 22.09.2020 15:12 GÜNCELLEME 22.09.2020 15:12

Menajerimi Ara son bölümde; Hem Kıraç'ın kendisine karşı eskiden beri değişmeyen düşünce, tutum ve davranışları yüzünden bir kez daha hayal kırıklığına uğrayan hem de Barış'ın tutarsız hal ve hareketleriyle kafa karışıklığı yaşayıp nasıl davranacağı konusunda tereddütleri olan Dicle, her şeyi kenara bırakıp sektörde tutunmaya çalışmaktadır. Menajerimi Ara 4.son bölümde; Çıktığı engebeli yolda  her ne kadar destek bulamasa da pes etmeyip tek başına işlerin üstesinden gelebileceğini ve iş dünyasında önemli bir yer edineceğini kanıtlamak için daha fazla çalışmak zorunda olan Dicle, onu köstek olabilecek herkesi çoktan karşısına almıştır. Diğer taraftan Kıraç ise şirkette kimsenin haberi olmaksızın gizli işler peşine düşerek görevinden istifa etme planlarını yavaş yavaş uygulamaya başlarken, Demet Akbağ'ı da kendi safına çekmek için ikna faaliyetleri yürütmesinin ardından Menajerimi Ara 5.bölüm fragmanı bekleniyor. Tüm bunların yanı sıra aradan çok geçmeden ajansta Kıraç'ın foyası ortaya çıkarken, gizli dümen çevirdiğini öğrenen Dicle ise şirketteki varlığını ve yapmış olduğu çalışmaları dikkate almayan babasının sırrını açıklayıp açıklamamak noktasında ne yapacağını bilemez hale gelmesinin akabinde Menajerimi Ara 5.bölüm fragmanı yayına girdi.

Kurtlar Vadisi ekranlara geri dönüyor! Polat Alemdar (Necati Şaşmaz'dan) fotoğraflı mesaj

 

MENAJERİMİ ARA 5.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği, senaristliğinde ise Yelda Eroğlu'nun yer aldığı AY Yapım imzasıyla her Salı akşamı izleyici kitlesini sıra dışı gelişmeleriyle ağırlayan Menajerimi Ara 5.bölüm fragmanı yayınlandı.

MENAJERİMİ ARA 5.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu; Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Ayşenil Şamlıoğlu (Peride), Deniz Can Aktaş (Barış) gibi isimlerin oluşturduğu Menajerimi Ara 5.bölümüyle 22 Eylül tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında şaşırtıcı sürprizleriyle seyircisinin karşısına geçecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı