Kırmızı Oda 34.bölüm fragmanı: Gaflet uykusundan uyanıyor! Üstünü örttüğü korkusunu eşeliyor

TV8'in gözde projesi Kırmızı Oda'da çocukluğunun karanlık vadilerinde kaybolmak istemeyen Vahit son çare olarak psikiyatrdan medet umar. Kırmızı Oda 33.son bölümde sevgisinin hüsranla sonuçlandığını itiraf eden Zafer, Nihal'le evlilik yapmasının esas sebebini dile getirir. Manolya, çocukluk döneminde karşılaştığı ailevi problemlerini anlatan Vahit'ten desteğini esirgemezken Kırmızı Oda 34.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 23.04.2021 19:16 GÜNCELLEME 23.04.2021 19:16

Kırmızı Oda 33.son bölümde Manolya, Vahit'in yorgun ruhundaki kilitli kapıları teker teker açarak asıl meseleyi iyiden iyiye çözmeye başlar. TV8'de dramatik öyküleriyle izleyenleri duygu seline kaptıran Kırmızı Oda'da Zafer, Nihal'le neden yuva kurmak zorunda kaldığını açıkça izah eder. Manolya, yaşadığı talihsizliklerin yıkıcı etkilerini üstünden atmaya çalışan Vahit'in iç huzurunu sağlamaya koyulurken Kırmızı Oda 34.bölüm fragmanı geldi mi?

Mucize Doktor 59.bölüm fragmanı başladı mı? İçleri sızım sızım sızlatan gelişme! Kahrediyor...

Kırmızı Oda 34.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Olay örgüsü Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından oluşturulan, yönetmeliğini ise Cem Karcı'nın üstlendiği OGM Pictures imzasıyla her Cuma akşamı unutulmayacak sahneleriyle TV8 ekranına taşınan Kırmızı Oda 34.bölüm fragmanı yayınlandı.

Milyonların Beklediği Sahne Geldi! Kırmızı Oda'da Olay Oldu...

Camdaki Kız 3.bölüm fragmanı: Nalan'ın ruhunu karartacak sözler! Sedat kötü haberi böyle verdi

Kırmızı Oda 34.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Salih Bademci, Hande Doğandemir, Melisa Sözen, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan ve Evrim Alasya  gibi isimlerin yer aldığı Kırmızı Oda 34.bölümüyle 23 Nisan Cuma tarihinde saat 20:00'da TV8 kanalında seyircisini ağırlamaya hazırlanıyor.

Kırmızı Oda Son Bölümde Neler Yaşandı?

Nihal (Esra Ronabar), Zafer'e (Yiğit Özşener) ilk görüşte aşık olduğunu ve Zafer'in ummadığı bir hızla kendisine evlenme teklif ettiğini Doktor Hanım'a anlatırken, Zafer'in ise başka bir kadına aşıkken babası yüzünden ondan vazgeçip Nihal'le evlendiğini itiraf etmesi Doktor Hanım'ı hayli şaşırtır.

Bir Zamanlar Kıbrıs 3.bölüm fragmanı 'Kaybedeceksiniz!' Okkalı sözler: Yüzüne tokat gibi çarptı

Sadi (Erkan Petekkaya), Cemre'nin ölümünün ardından Abdullah ve adamlarından intikam almak için Miço ile yaptıkları planı Doktor Hanım'la paylaşır. Vahit (Uğur Yücel), babası ile aynı hastalığa yakalandığını anlarken, çocukluğunda babasının kendisine ve annesine yaşattığı travmayı da Doktor Hanım'a açar.

Bir Zamanlar Çukurova 93.bölüm fragmanı 'Rüya mı, gerçek mi?' Seyirci inanmakta güçlük çekiyor!

Kırmızı Oda 32.Son Bölümde Neler Yaşanmıştı?

Kırmızı Oda'nın 32.bölümünde; Nihal (Esra Ronabar), güzellik yarışmasına katılma kararıyla ailenin kurtarıcı rolünü üstlendiği ve aile üyelerinin kendisine nasıl umut bağladığını Doktor Hanım'la paylaşır. Zafer'in (Yiğit Özşener), babası Vahit (Uğur Yücel) hakkında anlattıkları Doktor Hanım'ı meraklandırır.

Masumlar Apartmanı 30.bölüm fragmanı Karanlık alemine ışık tutuyor! Acı hakikati deşifre edecek

Zafer, babasının kaldığı otelde yemeden içmeden kesildiğini öğrenince Doktor Hanım ile görüşmesini sağlar. Doktor Hanım, Vahit ile tanışır tanışmaz hastalığının ne olduğunu anlar ve tedavi olması için ikna etmeye çalışır. Sadi (Erkan Petekkaya) ise arkadaşlarıyla birlikte planladıkları kaça girişimleri başarısız olunca Abdullah ve adamlarının onlara yaptıklarını anlatır.

Gönül Dağı 24.bölüm fragmanı: Konuşmalarıyla gururlandırdı! Hayranlarından tebrik bombardımanı

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'deki para kulesi skandalında maskeleri düşürecek çağrı: Eğer Kaftancıoğlu konuşursa...
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...