TİMBİR ile Yeni Çağ Medya Grubu arasında Anlaşma Protokolü imzalandı

Türk İnternet Medya Birliği, Birlik Haber Ajansı ve Yeni Çağ Medya Grubu arasında Anlaşma Protokolü imzalandı.

TİMBİR ile Yeni Çağ Medya Grubu arasında Anlaşma Protokolü imzalandı
TİMBİR ile Yeni Çağ Medya Grubu arasında Anlaşma Protokolü imzalandı
GİRİŞ 30.10.2023 00:35 GÜNCELLEME 30.10.2023 00:37

Yeni Çağ Medya Grubu ofisinde yapılan törende Anlaşma Protokolünü Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Başkanı Süleyman Basa ve Medya Grubu Başkanı Agil Alesger imzaladı.

İmza töreninde Azerbaycan`la Türkiye arasındaki ilişkilerin ve tüm alanlarda ikitaraflı iş birliği imkanlarının gelişmesini, 44 günlük Vatan Savaşı`nda Azerbaycan`ın elde ettiği Zaferle iki kardeş ülkenin iş birliği ile ilgili yeni imkanların oluşmasını, mevcut durumda Azerbaycan`la Türkiye`nin ortak çıkarlarının korunmasında yeni arayışların artmasını göz önünde bulundurarak iki kardeş ülkenin medya ve STK alanlarının, yerli, bölgesel ve global ölçüde aktifliyini artırmasının önemi vurgulandı.

TİMBİR Başkanı Süleyman Basa Azerbaycan ve Türkiye medya ve kamu kuruluşlarının yeni gerçekliğe dayanan iş birliği modeline geçişinin kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Azerbaycan ve Türk medyası arasındaki işbirliğinin derinleştirilmesinin ortak amaca önemli katkılar sağlayacağını belirten Agil Alesger, iki kardeş ülke kamuoyunun devlet çıkarlarının gereklerine uygun olarak şekillenmesinde ortak çabaların güçlendirilmesinin önemine inandığını bildirdi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son Dakika... Erdoğan ile Özel görüşmesi sona erdi!
Çekmeköy’de sahte taksi ile kanlı tuzak! Çantayı da toprağa gömmüş…