Acun Ilıcalı'dan tokat gibi yanıt! '15 ülkeye girdik' deyip tüm algıları yerle bir etti

Piyasaya sürdüğü birbirinden çeşitli projeleriyle her dönemde adından söz ettiren Acun Ilıcalı, davet edildiği programda çarpıcı açıklamalara imza attı.

Acun Ilıcalı'dan tokat gibi yanıt! '15 ülkeye girdik' deyip tüm algıları yerle bir etti
Acun Ilıcalı'dan tokat gibi yanıt! '15 ülkeye girdik' deyip tüm algıları yerle bir etti
GİRİŞ 23.04.2024 16:30 GÜNCELLEME 23.04.2024 16:31
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Dizileri, programları ve yarışmalarıyla medya gündeminde isminden sıkça bahsettiren Acun Ilıcalı, bu kez yaptığı açıklamalarıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Hülya Koçyiğit'in sunuculuk koltuğunda oturduğu 'Film Gibi Hayatlar' adlı programa davet edilen ünlü medya patronu özel yaşantısına ve iş hayatına ilişkin önemli itiraflarda bulundu.

''Kariyerimin En Önemli Kırılma Noktası Oldu''

Projelerinin arkası dolu olduğu için riske girmekten korkmadığının altını çizen Acun Ilıcalı, en büyük riskin kanal olmak olduğunu vurguladı. ‘Film Gibi Hayatlar’ programında 'Acun Firarda' programına da değinen ünlü medya patronu, “Çocukken de üretkendim. Kariyerimin en önemli kırılma noktası ‘Acun Firarda’ oldu. Büyük bir prodüksiyon yapmak riskti, riskler tuttu. En büyük risk de kanal almak oldu. Hatalarımı avantaja çevirdim. Uzun vadede iş yapmaktansa hep bir sonraki adımı düşündüm” şeklinde ifadelere yer verdi.

''Televizyon İcat Edildiğinden Beri En Yüksek Reytingi Aldım''

“Acun Türk seyircisini çözdü” algısını yurt dışında başarılı olan projeleriyle kırdığını da sözlerine ekleyen Ilıcalı, “Televizyon icat edildiğinden beri Yunanistan’daki en yüksek reytingi aldım. Meksika halkını tanımıyorum ama orada da başarılı oldum. 15 ülkeye girdik, hala başarılıyız. Tesadüf olmadığını düşünüyorum. Benim sevdiğim işi dünya seviyor. Amacımız televizyonla evlere konuk olmak. Seçtiğim insanların da ekranı ısıttığını düşünüyorum” dedi.

Acun Ilıcalı, “Beni ben yapan annem ile babamdı. Kızlarım ise hayatımdaki enerji kaynaklarım, jeneratör gibi” açıklamasını gerçekleştirdi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 21
  • Memoş 1 hafta önce Şikayet Et
    sermayeyi nasıl buldu
    Cevapla
  • Misafir99 1 hafta önce Şikayet Et
    Programlari tam bir rezalet. Arkasinda kim var onu merak edioyrum.
    Cevapla
  • osman 1 hafta önce Şikayet Et
    toplum ahlakının içine el birliği ile ettiniz şimid herkes çıplak ve köpek besliyor .. şaka gibi
    Cevapla
  • Misafir01 1 hafta önce Şikayet Et
    Zihniyetin baldırda senin o yüzden ne yapsalar boş görmek istediiini görüyon
    Cevapla
  • takva 1 hafta önce Şikayet Et
    Bravo arkadaş
    Cevapla
  • Celil 1 hafta önce Şikayet Et
    Amma boş yorum yapıyorsunuz. Adam ticari zekasını anlatıyor. Yok boşmuş, yok cahil cühelaymış, yok iman din ne saçmalamışsınız. Eee adam zaten boş halkın neyi isteyeceğini öngördüğü için bu programları yapıyor. Futbol sürvivor yetenek sizsiniz şarkı yarışması exen tv felan. Var mı siyasi program, var mı dini program vesaire. Eee siz neyin kafasını yaşıyor da Acuna giydiriyorsunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!
Rekabet kızıştı, kasko fiyatları dip yaptı!