Bahar Kapıda, Dünyanın Tam Ortası Konya Akşehir'de

Her köşesi ayrı bir güzelliğe ve köklü bir tarihe sahip olan Anadolu'yu dere tepe demeden gezen Bahar Kapıda, bu hafta, Nasreddin Hoca'nın memleketi Konya Akşehir'den evlere konuk oluyor.

Bahar Kapıda, Dünyanın Tam Ortası Konya Akşehir'de
Bahar Kapıda, Dünyanın Tam Ortası Konya Akşehir'de
GİRİŞ 19.04.2024 16:09 GÜNCELLEME 19.04.2024 16:09

Dur durak bilmeden Anadolu'nun her köşesini gezmeye devam eden Bahar Kapıda, Bahar Gelir'in bitmek bilmeyen enerjisi ve Anadolu insanının samimi yaklaşımlarıyla eğlenceli dakikalara imzalara atıyor. Bahar Kapıda bu hafta Akşehir kirazı, peynir baklavası, kiraz lokumu ve birçok yöresel lezzetiyle meşhur Akşehir'i ekranlara taşıyor. Bahar Kapıda ekibi ilk olarak, açık havada Akşehir'in dillere destan marka tescilli lezzetlerinin tadına baktı ve detaylı bilgi aldı. Daha sonra elini şimşir kaşıkları alan Gelir, oyun ekibiyle birlikte bir güzel oynadı. Kurtlarını iyice döken Gelir, daha sonra tahin helvası atölyesinde üretim sürecine şahit oldu.

Akşehir'in lezzetleriyle programına devam eden Gelir, peynirli baklava ustası hanımla açık havada baklava yapmayı öğrendi. Son olarak, Nasreddin Hoca figürünün de dahil olduğu yöresel türküler ve musiki müzikleriyle ortaya çıkan eğlenceli anları ekranlara taşıdı.

Anadolu’nun her köşesinden eğlenceli anlar, meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her hafta sonu 22:45’te Kanal 7 ekranlarında…

 

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son Dakika... Erdoğan ile Özel görüşmesi sona erdi!
Üsküdar’da feci olay: Beton pompası apartmanın üzerine devrildi! 2 balkon çöktü