Fetih Ordusu'ndan seferberlik çağrısı

Suriye’de rejim muhalifi en büyük çatı organizasyon olan Fetih Ordusu, bir bildiri yayınlayarak tüm Müslümanları seferber olmaya çağırdı.

Fetih Ordusu'ndan seferberlik çağrısı
Fetih Ordusu'ndan seferberlik çağrısı
GİRİŞ 02.01.2016 13:39 GÜNCELLEME 02.01.2016 13:39
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Suriye'de birçok muhalif örgütün çatısı altında olduğu Fetih Ordusu'ndan genel bir seferberlik bildirisi yayınlandı. Bildiride Esed, Hizbullah ve Rus güçlerine karşı savaşılması gerektiği bildirildi.

İşte Fetih Ordusu'nun seferberlik çağrısı:

Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla…

Allah’a hamd ederek: ”Din Uğrunda yardım isterlerse ,onlara yardım etmeniz gerekir.” Salat ve Selam Abdullah’ın oğlu Muhammed s.a.v in üzerine olsun. ”Her kim bir Müslümanı saygınlığının kaybolması, şerefinin elden gitmesi söz konusu olan bir yerde yardımsız bırakırsa, Allah da onu kendisine yardım edilmesini çok arzu ettiği bir yerde yalnız bırakır. Kim de bir Müslümana şerefinin elden gitmesi ve saygınlığının yitirilmesi söz konusu olan bir yerde yardım ederse, Allah da ona kendisine yardım edilmesini çok arzu ettiği bir yerde yardım eder.” (Ebû Dâvud, Ahmed B. Hanbel)

Ey Muhammedin Ümmeti… Bugün mübarek Şam beldesinde olanlar hiç kimseden saklı kalamaz. Ne İslam düşmanları Nusayri Rejimi ne de İran, Irak, Lübnan Rafizilerinin Rus uçaklarına destekleri saklanır.

Bugün savaş Rus birlikleriyle kalmadı, Savaş her taraftan Ehli Sünnete olan kinleriyle gelen Rafiziler ile. Ve bununla beraber Fetih Ordusu ve diğer gruplardan Mücahid kardeşleriniz Rus uçakları ve silahları, İran ve Hizbullat milislerinin hafif silahları ile karşı karşıya geldiler ve Allah’a güvenlerinde sadık kaldılar. Bu Rafizilerle savaşta biz Fetih Ordusu olarak, sevgili ümmetimizi, tüm Müslümanları genel seferberliğe çağırıyoruz. Şam ve dışındaki bölgelerde Müslümanları tehdit edenlere yönelik projede yer almaları için canlarıyla, mallarıyla savaşmaları için çağrıda bulunuyoruz.

Ve ümmetin alimlerinden ümmetin gençlerinin toplanması için genel seferberliğe çağrıda bulunmalarını-seslenmelerini istirham ediyoruz.

Ve Allah-u Teala’nın şu kelamını sizlere hatırlatıyoruz: ”Ey müminler, size ne oldu da Allah yolunda savaşa çıkınız denildiğinde yere çakıldınız.”(Tevbe 38)

Allah’ın huzurunda sözümüzü-ahdimizi Şam ehline söylüyoruz, dinimizi ve topraklarımızı korumak için son nefesimizi verene kadar veya Allah bizlere Rafiziler karşısında fetih nasip edene kadar vazgeçmeyeceğiz. O feth edenlerin en hayırlısıdır.

”Zalimler ne acı bir akıbetle yüz yüze geleceklerini yakında anlayacaklardır.” (Şuara 227)

YORUMLAR 7
  • alihaydar 8 yıl önce Şikayet Et
    müslümanların Allah yar ve yardımcıları olsun muzzafer kılsın inşallah
    Cevapla
  • zara 8 yıl önce Şikayet Et
    amerikan uşakları kaideciler
    Cevapla
  • müminler kardeştir 8 yıl önce Şikayet Et
    keşke ailemi bırakıp gelebilsem ama bakmakla yükümlü olduğum anne ve babam var :(
    Cevapla
  • ömer 8 yıl önce Şikayet Et
    saad arapçan varsa orjinalini dinle saliib (haçlılar) dan bahsediyormu bir bak .!
    Cevapla
  • Saad 8 yıl önce Şikayet Et
    ABD ve AB değinmemiş niye ? Onlar onların düşümanı değil mi?
    Cevapla
  • Ahmed 8 yıl önce Şikayet Et
    Saad inşaAllah adam olacan biz de göreceğiz. Allah müslüman katleden sadistlerin destekçilerini kahretsin.
    Cevapla
  • Emin A 8 yıl önce Şikayet Et
    Şu an kiminle savaşta iseler onu söylemişler. Bunu anlamayacak ne var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Venezuela ordusu hava sahasına giren iki uçağı düşürdü
Fahiş fiyat ve stokçuluğa ağır yaptırım! Gözler Meclis'e çevrildi