Kuzey Irak'tan Türkiye'ye 'PKK' teşekkürü

Kürdistan İslami Toplum Partisi (Komela) lideri Ali Bapir, Türkiye'de PKK ile mücadelenin kürt halkına zulüm anlamına gelmediğini söyledi.

Kuzey Irak'tan Türkiye'ye 'PKK' teşekkürü
Kuzey Irak'tan Türkiye'ye 'PKK' teşekkürü
GİRİŞ 05.03.2016 14:45 GÜNCELLEME 05.03.2016 14:45
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde (IKBY) yer alan Kürdistan İslami Toplum Partisi (Komela) lideri Ali Bapir, PKK ile mücadelenin, Türkiye'deki Kürt halkına karşı şiddet kullanıldığı ve zulüm yapıldığı anlamı taşımadığını belirtti.

Bapir'in ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Komela lideri Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Faruk Kaymakçı ile bir araya geldi. Görüşmede tarafların Türkiye'nin Irak ve Kürt bölgesi arasındaki ilişkileri ile bölgeye verdiği destekler ele alındı.

Söz konusu açıklamada Komela lideri Ali Bapir'in, "Kürdistan bölgesine verilen desteklerden dolayı Türkiye'ye teşekkür ediyoruz. PKK ile mücadele etmek, Türkiye'deki Kürt halkına karşı şiddet kullanıldığı ve zulüm yapıldığı anlamı taşımıyor" ifadelerine yer verildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 13
  • YasinBaba 8 yıl önce Şikayet Et
    barzani yönetimiyle daha iyi olmalı aramız.
    Cevapla
  • Alemdar 8 yıl önce Şikayet Et
    sen olen terroristlerin olusunde dini bayraklar arapca yazilar peygamber ismi gordunuzmu yok hep apo hep apo bunlar ermeni dolleri dinden imandan haberi yok pyd ypg pkk
    Cevapla
  • erdal 8 yıl önce Şikayet Et
    yönetenler yönetilenler farkında mı bilmiyorum lakin pkk yı kötüleyen ama pkk nın yerini siyasi olarak dolduran bir pkk alternatifi kürt devlet yönetimi oluşturulmaya çalışılıyor yani pkk ya kötü diyen ama pkk nın yaptığını başka yoldan yapmaya meşrulaştırılmaya çalışılan bir yön var dikkat ikisi de aynı yöntemler farklı
    Cevapla
  • biri 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben şunu anlamıyorum, o kadar sivil halkın zarar görmemesi için onlarca önlem alınıyor, üstüne üstlük onca hendekler, el yapımı bombalar, tüneller, tuzaklar, silahlar kimden geliyor ne amaçla hazırlanıyor bunu akıllı kürtler sorgulamıyor mu acaba? UYANIN UYANIN ARTIK KÜRT HALKIMIZ. SORSANIZA FİGENE, SELOYA, KIŞANAK'A... TÜRKİYENİN DÜŞMANLARIYLA NE İŞBİRLİĞİ YAPIYORSUNUZ.
    Cevapla
  • zaza 8 yıl önce Şikayet Et
    Kürtün kardeşi Türktür. Türkün kardeşi Kürt tür. PKK Düşmandır. bu böyle biline
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugaylarından İsrail'e 'Rajum' sürprizi! İsrail karargahına peş peşe fırlatıldı
Seçimi ve koltuğu kaybetti, köşe yazarı oldu! Kılıçdaroğlu’nun ilk yazısı yayınlandı