Rusya mülteci kampını vurdu: 3 ölü

Rus ordusuna ait savaş uçağının Halep'te sığınmacı kampına düzenlediği saldırıda ikisi çocuk 3 kişi öldü, 15 kişi yaralandı

Rusya mülteci kampını vurdu: 3 ölü
Rusya mülteci kampını vurdu: 3 ölü
GİRİŞ 04.08.2016 15:19 GÜNCELLEME 04.08.2016 15:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sivil savunma yetkililerinden alınan bilgiye göre, Rus jeti savaş nedeniyle yerlerinden olan Suriyelilerin kaldığı Etarib ilçesi yakınlarındaki Maret el Etarib Sığınmacı Kampı'na misket bombasıyla saldırdı.

Saldırıda ikisi çocuk 3 kişinin hayatını kaybettiği, 15 kişinin yaralandığı belirtildi. Bombardıman sonucu kamptaki çok sayıda çadırın da yandığı kaydedildi.

Bu arada Etarib'teki yerel medya aktivisti Ahmed Hasan Ubeyd, saldırının ardından yüzlerce ailenin kampı terk ederek daha güvenli bölgelere kaçtığı bilgisini verdi.

Ubeyd ayrıca, Rus savaş uçağının bölgeye giden bir ambulansla sivil savunma araçlarını da hedef aldığını, saldırı sonucu ambulansta hasar meydana geldiğini söyledi.

YORUMLAR 1
  • gulsum 7 yıl önce Şikayet Et
    rusya ile birlik olmamiz icin putinin suriyede bariscil tutum sergilemesi gerekli aksi taktirde putinede guvenilmez.,sivilleri vuran ,bize vurmak isteyenlerede ses cikarmaz.uyanik olalim..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu