İstifa eden 4 başkan yeniden göreve getirildi

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, istifa eden Yüreğir, Çukurova, Karaisalı ve Pozantı ilçe başkanın yeniden göreve getirildiğini bildirdi.

İstifa eden 4 başkan yeniden göreve getirildi
İstifa eden 4 başkan yeniden göreve getirildi
GİRİŞ 27.05.2014 11:09 GÜNCELLEME 27.05.2014 11:09

Yeni, ilçe teşkilatlarında yaşanan son gelişmelerle ilgili yaptığı açıklamada, geçtiğimiz hafta içerisinde Seyhan, Çukurova, Sarıçam, Yüreğir, Karaisalı, Pozantı, Karataş, İmamoğlu, Kozan ve Feke ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin, önümüzdeki seçim sürecinde daha sağlıklı ve dinamik bir yapı oluşturma adına, istifa ettiklerini hatırlattı.

Genel Merkezin yaptığı değerlendirmeler sonucunda istifalarını sunan Yüreğir, Çukurova, Karaisalı ve Pozantı ilçe başkanlıklarının yeniden görevlendirildiğini belirten Yeni, "30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde, Adana genelinde ilçe teşkilatlarımızda görev alan bir çok yönetim kurulu üyesi arkadaşımızın, aday adayı olması sebebiyle mevcut görevlerinden istifa etmiş olmaları, ilçe yönetim kurullarında çok ciddi boşluklar oluşturmuş ve bu anlamda, atamaları yeniden yapılan ilçe başkanlarına, ilçe yönetim kurullarını belirlemeleri yetki verilmiştir. Buna göre, Yüreğir İlçe Başkanlığına H. Bahadır Balcılar, Çukurova İlçe Başkanlığına Ramazan Çırak, Karaisalı İlçe Başkanlığına Ünal Işık, Pozantı İlçe Başkanlığına ise Mesut Ağca yeniden getirilmiştir" dedi.

Yeni, Genel Merkezce yapılan değerlendirmeler neticesinde, Seyhan, Sarıçam, Kozan, İmamoğlu, Feke ve Karataş ilçelerindeki ilçe başkanlarına, bu zamana kadar yaptıkları çalışmalar sebebiyle teşekkür edilerek, yeni ilçe başkanlarının belirlenmesine karar verildiğini vurguladı.

Fikret Yeni, bunun için mülakat ve istişarelerin devam ettiğini, en kısa sürede bu ilçeler için belirlenecek olan ilçe başkanlarının da, kamuoyuna bildirileceğini kaydetti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul-Sivas YHT seferleri başladı! 14 saatlik yol 7 saate indi
Kamuda yeni dönem! Memura toplu taşıma kartı geliyor