Erdoğan Neşet Ertaş türküsüyle veda etti

Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı olarak yaptığı son konuşmasında, dava arkadaşlarına Neşet Ertaş'ın seslendirdiği türküyle veda etti.

GİRİŞ 27.08.2014 13:51 GÜNCELLEME 27.08.2014 14:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu'nun Başbakan olmadan önce AK Parti Genel Başkanı seçileceği kongrede uzun bir veda konuşması yaptı.

Erdoğan burada yaptığı konuşmada paralel yapıyla mücadeleden, eski Türkiye'den yeni Türkiye'ye geçiş hakkında açıklamalar yaparken, dava arkadaşlarına da Neşet Ertaş'ın seslendirdiği "Bir ayrılık bir yoksulluk bir ölüm" türküsüyle veda etti.

HELALLİK İSTEDİ, AŞKINI EMANET ETTİ

"Her zorluğa sizlerle birlikte göğüs gerdik. Üzülünce birlikte üzüldük, sevinince birlikte sevindik. Milletin teveccühüne de ümmetin duasına da birlikte mazhar olduk. Partimizi öyle bir yere taşıdık ki Türkiye'nin kaderiyle AK Parti'nin kaderini adeta özdeş hale getirdik. Allah hepinizden razı olsun. Tek tek her birinizden helallik diliyorum. Hakkınızı helal ediyor musunuz Ben de her birinize hakkımı helal ediyorum" diyen Erdoğan'ın son sözleri, "Adalet ve Kalkınma Partisi'ni yani aşkımı, sevdamı, tutkumu, kavgamı önce Allah'a, sonra sizlere emanet ediyorum" oldu.

YORUMLAR 2
  • ömer sail 9 yıl önce Şikayet Et
    İLKEZ 94 SECİMLERİNDE CUMA DERGİSİNDE GÖRMÜŞTÜM USTAYI. ilk defa ustayı 94 seçimlerinde İstanbul belediye başkan adayı olduğunda görmüştüm ustayı mgv de kalırken orada bir ağabey dergideki kapa fotoğrafını gösterip bu adam başbakan ve cumhur başkanı olacak demişti . 17 yaşında bir genç olarak çok heycanlanmıştım hapse düştüğünde çok üzldüm ama ağa beyin dediği gerçekleşti çok şükür sonunda usta cumhurun başı oldu hep inandım 17 yıldır hep savundum sonununa kadar ve çok şükür gördük ustanın bu günlerini ve çok mutluyuz. hep ileri daha da ileri gideceğiz inşllah . benden kucak dolusu selam olsun ustaya. 5 yaşında bir kızım var o da çok seviyor ustayı .
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Şehamet dini, gayret dini, ancak Müslümanlıktır. Hakiki Müslümanlık en büyük kahramanlıktır, Mehmet Akif Ersoy.. Benimki benim, seninki de senin! Bu şeriattır… ”Seninki senin, benimki de senin! Bu tarikattır… Ne benimki benim ne de seninki senin herşey Allah’ın! Bu da hakikattir! Necip Fazıl Kısakürek.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan o tarihi bekliyor! 'Rapor' gelince...
Kalkınma Yolu Projesi'nin yıllık getirisi 600 milyar dolar! 'Ticarete yeni nefes borusu'