Bahçeli, Tunceli ziyareti sırasında gerginlik

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tunceli ziyaretini protesto eden gruplara polis zaman zaman müdahale etti.

GİRİŞ 28.11.2014 14:19 GÜNCELLEME 28.11.2014 17:36
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Devlet Bahçeli’nin gelişi öncesi şehir merkezine giriş ve çıkışlarda güvenlik önlemleri arttırıldı. Tunceli şehir merkezinde toplanan kalabalığa karşı güvenlik kordonu oluşturuldu.

Tunceli Valiliği'ne yakın bir alanda toplanan bir grup, Bahçeli’yi protesto etmek isteyince polis biber gazıyla müdahalede bulundu. Müdahale sonrası ara sokaklara dağılan grup, zaman zaman protestosuna devam etti.

MHP'lilerle bir genç arasında gerginlik yaşandı.

PARTİLİLERDEN SAKİN OLMALARINI İSTEDİ

Bahçeli'nin konuşması sırasında valilik bahçesinde bulunan Tunceli Barosu'na üye bir grup avukat tepki gösterdi.

Bahçeli, bunun üzerine slogan atmaya başlayan partililerden sakin olmalarını istedi.

CUMA NAMAZINDAN SONRA ŞEHİRDEN AYRILDI

Bahçeli'nin ziyareti ve konuşması sırasında valilik etrafında çok sayıda polis ve 2 helikopter desteğiyle güvenlik tedbiri alındı. Konuşmasının ardından aracına binen Bahçeli, polis koridorunda yaklaşık 300 metre uzaklıktaki Yunus Emre Camisi'ne geçerek cuma namazını kıldı.

Tunceli programı kapsamında esnaf ve cemevi ziyareti yapacağı bildirilen Bahçeli, cuma namazının ardından ziyaretleri gerçekleştirmeden kentten ayrıldı.

KENTE BİNLERCE POLİS GETİRİLDİ, ÖĞRENCİLER BOYKOT ETTİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ziyareti öncesi yaklaşık 10 ilden kente binlerce çevik kuvvet polisi getirildi. Esnafın kepenk kapattığı kentte öğrencilerin büyük bölümü de okulları boykot etti.  

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ilk ziyaret yeri olan Tunceli Valiliği'nin bulunduğu Atatürk Mahallesi’nde çok sayıda çevik kuvvet polisi, zırhlı araçlar ve TOMA’larla yoğun güvenlik önlemi alındı.

MHP Lideri Bahçeli’nin kente gelişini protesto etmek amacıyla fırın ve eczaneler dışında esnaf kepenk açmazken, öğrencilerin büyük bölümü de okulları boykot etti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 27
  • halirbam 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP-MHP-BDP kafasinda TÜrkiye zaten bölünmüstür. CHP-MHP doguda esamesi okunmuyor. BDP batida yok.secimden secime illere giderseniz böyle olur.ben isterimki MHPCHP-BDP ürkiyenin her yerinde AKP gibi miting yapabilse...ama nerdeeeee ... biri türk irkcisi-biri kürt irkcisi-biride ulusal safsata irkcisi. bunlarin bu ülkeye faydasi yok. 20 secim kaybetse yine koltuktan inmezler .. TÜRKIYE umurlarinda degil
    Cevapla
  • Murat INAN 9 yıl önce Şikayet Et
    devlete bas kaldiranin basi kesilmeyecekse devletin basinin degisme sinyallerimi oluyor bu isler
    Cevapla
  • Tamer 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Davutoğlu, "Bahçeli Tunceli'ye gidemez" diyorsan, kusura bakma ama bu senin ayıbın dır, Şırnak'a gidemez diyorsan bu yine senin ayıbın dır, sen ki yürütmenin başındaki adamsın, demek ki o şehirde sükuneti sağlayamıyorsun, bir Başbakanın böyle bir açıklamada bulunma hakkı yoktur. Allah şahidimdir ki ben bu seçimde size oy verdim ancak artık vermeyi de düşünmüyorum.
    Cevapla
  • fazlı 9 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Bozkurtlara.İşte böyle bozkurt meydana çıkınca pkk'nın sadece esnafa sözü geçer.Kırk kişi alkışlamış deniyor kırık kişiyle gelip Tunceli nin göbeğinde Seyit Rıza'ya terörist denilebiliyormuş demekki.Kim ne derse desin bu pkk balonunu söndüren İşid den sonraki ikinci vakadır.Davudoğluna da aşkolsun 1000 terörist öldürseydi Devlet beyi gaza getirip Tunceliye gitmesini sağlamakla pkk ve yandaşlarını böyle rezil edemezdi...
    Cevapla
  • İsmail 9 yıl önce Şikayet Et
    Sn Bahçeliyi severim keşke ana muhalefetinde Bahçeli gibi bir lideri olsa bu ülke en az bu kadar daha ileri gider. Siyasi görüşlerim kendileriyle uyuşmasa da kanımca iyi işleri olumsuz işlerinden fazla, Tuncelililerle arasıda inşallah düzelir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 bir rekoru daha kırdı!
Yıldızların altında tarihi yolculuk