Kurtulmuş'a göre AK Parti'nin son oy durumu

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Prof.Dr. Numan Kurtulmuş, ellerine ulaşan son seçim anketlerini değerlendirdi.

Kurtulmuş'a göre AK Parti'nin son oy durumu
Kurtulmuş'a göre AK Parti'nin son oy durumu
GİRİŞ 01.10.2015 12:34 GÜNCELLEME 01.10.2015 12:34
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Ak Parti'nin 1 Kasım akşamı Türkiye'de tek başına iktidar olacağını savunan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet sözcüsü Numan Kurtulmuş, “AK Parti, 1 Kasım seçimlerinde 7 Haziran’a göre oylarını artıracaktır. Türkiye'de tek başına bir iktidar isteğinin 7 Haziran'dan sonra gelişmekte olduğunu görüyorum. Ümit ediyorum ki 1 Kasım akşamı Türkiye'de tek başına bir AK Parti iktidarı ile karşı karşıya kalacağız" dedi.

Kurtulmuş konuya ilişkin şunları söyledi:

"Sürekli anketler geliyor gidiyor. Benim gördüğüm anketler tabii ki bir şey söylüyor. AK Parti 7 Haziran'a göre oylarını artıran bir parti. Benimde sürekli dolaştığım yerlerde gördüğüm, milletin 7 Haziran seçimleri sonrasında ortaya çıkan bu siyasi belirsizlikten bir türlü kurtulmak istediği. Yani Türkiye'de tek başına bir iktidar isteğinin 7 Haziran'dan sonra gelişmekte olduğunu görüyorum."

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet sözcüsü Numan Kurtulmuş, Kanal A'da yayınlanan A Politik programına konuk oldu.

KAYNAK: KANALAHABER
YORUMLAR 12
  • konyalı 8 yıl önce Şikayet Et
    eğer 1kasımda ak parti kazanamazsa bırakın zamlı aylığı yaşayacak ülke bulamayacağız allah aşkına küçük hesapları bırakıp yaklaşan tehlikenin farkına varın artık israili sevindirmeyelim ne olur çıldıracağım ya anlayın artık komployu
    Cevapla
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    Ak partiye uyarı? eğer işci ve işci emekilerine,taşerona zam ,emeklilerden kesilen S.G.K vergileri, 4/b adı altında zorla Bağkurlu yapılan,prim günleri ve yaş halleri arttırılan isteğe bağlı SSK.lılara yaptığı hataları düzeltmez ise 1 kasımda oylar aynı olur..söylemedi demeyin?.
    Cevapla
  • Bursali 8 yıl önce Şikayet Et
    İnsallahhh.
    Cevapla
  • aliihsan 8 yıl önce Şikayet Et
    asgari ücretle oy pazarlığı yapanlara soruyorum.ücretiniz iki katına çıktıktan sonra enflasyonda üç haneli rakamlara çıksa eskiden olduğu gibi o zaman nasıl pazarlık yapacaksınız.çay kaşığıyla verip kepçeyle geri alınan dönemlerde nasıl aldatıldık.70 li yılların alışkanlıklarını bırakalım artık.
    Cevapla
  • TABİP DOKTOR 8 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli Demirel iki anahtar vadetti iktidar oldu elimizdeki anahtarı daaldı
    Cevapla
  • H.B.V. 8 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşım ben ak partiliyim ama tabandan bu gerçeklerle yüzyüzeyiz,Halk arasında sürekli şikayet var..memur emeklileri ile işci emeklileri arasında uçurum var ,sonra yapılan zamlar hiç adil dağıtılmıyor?..1 sene önce aynı prim gün ile 12/1 derecede emekli olan 1 sene sonra emekli olanla aldığı aylık farklı..hiç adil değil?.
    Cevapla
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    Eğer işci-işci emeklileri ve taşeron,a zam yapılmaz ise, oy oranı 7 haziran ile aynı olacak.
    Cevapla
  • tabip doktor 8 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçtara oy ver o daha çok veriyor
    Cevapla
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    S.H.B denilen kişi ben 13 yıldır Ak partiye oy veriyorum yine vereceğim ama oy veriyorum diye ak partinin hatalarınıda söylemek boynumuzun borcu çünkü bu hatalar AK partiye oy kaybettirdi..eğer işci ve işci emekilerine,taşerona zam,emeklilerin üzerindeki S.G.K vergileri, 4/b adı altında zorla Bağkurlu yapılan isteğe bağlı ssk.lılara yaptığı hataları düzeltmez ise 1 kasımda oylar aynı olur.
    Cevapla
  • S.H.B 8 yıl önce Şikayet Et
    7 haziranla aynı olursa, o zam yapılmayan aylıklarınızı da alamaycaksınız ona göre... Akıllı davranın oyunuzu AK Part ye verin....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye, İsrail ile olan tüm ticaretini durdurdu
Erdoğan-Özel görüşmesindeki boş koltuğun perde arkası