İsmail Kahraman: Frak siparişini verdim

TBMM’de basın mensuplarıyla sohbet eden Kahraman, “Frakınız hazır mı?” sorusunu “Frak siparişi verdim, hazırlanıyor” şeklinde cevapladı.

İsmail Kahraman: Frak siparişini verdim
İsmail Kahraman: Frak siparişini verdim
GİRİŞ 21.11.2015 08:26 GÜNCELLEME 21.11.2015 11:05
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Kahraman, en son 2002 yılında Fazilet Partisi Milletvekili olarak görev yaptığı Meclis’e 13 yıl sonra başkan olarak dönüş yapmaya hazırlanıyor.

LEYLA ZANA SORUSU

Kahraman, TBMM Başkanlığı için adaylık başvurusunu dün AK Parti Grup Başkanvekilleri Mahir Ünal, Ahmet Aydın ve İlknur Denizli ile birlikte yaptı. “Diğer partilerden destek isteyip istemeyeceğine” ilişkin soru üzerine Kahraman, bütün milletvekillerinin desteğini istediğini ama diğer partileri ziyaret edip etmemeye duruma göre karar vereceklerini söyledi. Kahraman, “başkan seçildiğinde Zana’nın tekrar yemin etmesi için girişiminin olup olmayacağı” sorusuna da “Biz kriz çözmeye alışığız. Bakacağız, inceleyeceğiz. Acele etmeye gerek yok, zaman var. Durmak yok, ileri” cevabını verdi.

FRAK SİPARİŞİ VERDİM

Kahraman ve beraberindeki grup yöneticileri, daha sonra Mahir Ünal’ın odasına geçti. Kahramanmaraş Milletvekili Ünal, konuklarına Maraş dondurması ve baklavası ikram etti. Burada da TBMM’de görev yapan basın mensuplarıyla sohbet eden Kahraman, “Frakınız hazır mı?” sorusunu “Frak siparişi verdim, hazırlanıyor” şeklinde cevapladı.

YORUMLAR 14
  • Tarafsızlık 8 yıl önce Şikayet Et
    Sakın yorumum saygısızlık olarak anlaşılmasın hani siyasette gençlik yapılanması diye gençlere yer verileceği yıllar önce denmişti.Çok genç,dinamik,donanımlılar dolu dolu olduğu halde saygın büyüklerimiz belli yaştan sonra gönüllü rehberlik yapsalar.
    Cevapla
  • halil 8 yıl önce Şikayet Et
    ingiliz uşakları hizmetçileri frak giyer!
    Cevapla
  • Metin Tetik 8 yıl önce Şikayet Et
    Keşke İngilizler kadar eğitimli ve ileri olsaydık. Uşaklarının dahi frak giydiğini ikrar ve kabul ediyorsunuz. O ülkenin "sir"leri ve efendileri de frak giyer.
    Cevapla
  • veli 8 yıl önce Şikayet Et
    Eminim sana hiç yakışmayacak.Sen kendine yakıştırıyorsan da sen 49,5'a hiç yakışmayacaksın..
    Cevapla
  • baskentli 8 yıl önce Şikayet Et
    Ismail kahraman çok değerli bir insan...
    Cevapla
  • şikayet 8 yıl önce Şikayet Et
    yahudilerden alınan yasa ile yonetılırsen uymak zorundasın ,yahudiler senın geleneklerıne gore giysi yapmaz herhalde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli yetkiliden akılalmaz sözler! Fırsat verilse Harvard'ı bombalayacak
Hamas'a "terör örgütü" diyen İmamoğlu, metrolarda protesto edildi!