İstanbul'da Faslı hırsıza meydan dayağı

İstanbul Fatih’te bir market sahibi, iş yerine giren hırsızı suçüstü yakaladıktan sonra sokak ortasında tekme tokat dövdü.

GİRİŞ 27.09.2014 10:55 GÜNCELLEME 27.09.2014 10:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde Fatih Horhor Caddesi üzerindeki bir markette öğlen saatlerinde meydana gelen olayda, markete giren Fas uyruklu şahıs, iş yerinde kimsenin bulunmayışından faydalanarak hırsızlık girişiminde bulundu. Yaşanan hırsızlık girişimi iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

HIRSIZA MEYDAN DAYAĞI KAMERADA

Görüntülerde; müşteri gibi markete giren şüphelinin dikkat çekmemek için eline aldığı ayranla kasaya yöneliyor. Bu sırada markette kimsenin olmamasını fırsat bilen hırsız, kasayı açarak paraları alıyor. Durumu kameralardan izleyip fark eden iş yeri sahibi karşı taraftaki marketinden koşar adım gelerek hırsıza tokat atıyor ve ardından sokak ortasında dövmeye başlıyor.

SINIRDIŞI EDİLDİ

Atılan meydan dayağına çevrede toplanan esnafın da ortak olmasıyla görüntüler son buluyor. Diğer yandan olayın ardından gözaltına alınan Fas uyruklu hırsız, emniyetteki işlemlerinin ardından Yabancılar Şube Müdürlüğü’ne sevk edildi. Şüphelinin, yapılan işlemlerinin ardından ülkesine gönderilmek üzere sınırdışı edildiği öğrenildi.

YORUMLAR 1
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    ÇOK İYİ YAPMIŞ. Dükkan sahibinin yerinde olsam bende aynı şeyi yapardım. bu dişarıdan gelenlere bir iyiniyet gösterip ,yüz verdinmi adamın tepesine pisler,namusuna bile göz dikerler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesindeki boş koltuğun perde arkası
Eurovision'dan skandal Filistin kararı! Sertap Erener yine de gidecek mi?