Bu smoothie kanserden koruyor!

Bu smoothie tarifleri içerdikleri vitamin ve mineraller sayesinde kansere karşı koruyucu etki gösteriyor.

Bu smoothie kanserden koruyor!
Bu smoothie kanserden koruyor!
GİRİŞ 03.07.2016 09:25 GÜNCELLEME 03.07.2016 09:25

Kanser herkesin başına gelebilecek bir hastalık. Genetik sorunlardan yaşam biçimlerine kadar birçok farklı nedeni var. Zamanla teknoloji ve tıp alanında bu hastalığın tedavi biçimleri gelişiyor, ancak kanser günümüzde hala dünyada en çok ölüme neden olan hastalıklardan biri.

Dünyada yapılan pek çok tıbbi araştırma; beslenme alışkanlıklarıyla bu hastalıktan korunma arasındaki sıkı bağı ortaya koyuyor. Sonuç olarak, A, B, C, D vb. vitaminleri içeren ve antioksidan özelliği olan gıdaların, bedeni kansere karşı doğal olarak ve uzun süreli koruduğu keşfedildi.

İşte kanserden koruyan muhteşem içecekler:

Elma ve havuçlu smoothie

Havuç vücudu korumak için uyarır ve kanser vb. hastalıklarla savaşmak için birebirdir. İçeriğinde bulunan falkarinol adlı maddenin kansere karşı çok büyük etkisi vardır.

Öte yandan elmanın kabuğu kansere karşı çok güçlü olan birçok vitamin ve antioksidan içerir. Bu yüzden bu iki yiyeceği karıştırarak harika bir anti-kanser içeceği elde edeceksiniz.

Nasıl hazırlanır: Biraz su, havuç ve soyulmamış elmaları mikserde karıştırın. Smoothie'yi hazırladıktan hemen sonra için.

Ananas ve zencefilli smoothie

Ananas bromelayin adlı bir enzimi içerir. Bu enzim hem kansere karşı koruma sağlar hem de kemoterapi ve radyoterapinin olumsuz etkilerini gidermede yardımcı olur. Bromelayin içeriğindeki bileşenler sağlıklı hücreleri sağlam tutarken kanserli hücreleri azaltır.

Zencefil, kansere karşı savaşta ve tümörlerin ortadan kaldırılmasında tıbbi ilaçlara göre daha etkili olmasıyla bilinmektedir.

Nasıl hazırlanır: Ananas, zencefil ve sütü bir mikserde karıştırın ve kanser karşıtı smoothie'nizi afiyetle için.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Valiliklerden peş peşe yasak kararları: Diyarbakır, Mardin, Bitlis, Ağrı, Hakkari...
Ahmet Türk'ün belediye başkanlığı düşecek mi?