Bakan Koca'dan, 'Dünya Sağlık Günü' ve 'Sağlık Haftası' mesajı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 7 Nisan 'Dünya Sağlık Günü' ve 7-13 Nisan 'Sağlık Haftası' dolayısıyla mesaj yayınladı.

Bakan Koca'dan, 'Dünya Sağlık Günü' ve 'Sağlık Haftası' mesajı
Bakan Koca'dan, 'Dünya Sağlık Günü' ve 'Sağlık Haftası' mesajı
GİRİŞ 07.04.2024 20:33 GÜNCELLEME 07.04.2024 20:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında, "Dünya Sağlık Örgütü'nün kuruluş yıl dönümüne denk gelen 7 Nisan Dünya Sağlık Günü ve 7-13 Nisan Sağlık Haftası kutlu olsun. 7 Nisan ve 7 Nisan haftası, dünya uluslarının ve kurumların, bütün insanların tam bir iyilik halinde olması için çaba göstermesi kararlılığını, bu doğrultuda bilinçlenmeyi ifade ediyor. Bugün, 1948'teki beyana tarihte tekrar kayda geçeceği şekilde sahip çıkma zamanı. Gazze insanı ağır saldırılar altında ve her türlü sağlık hakkından yoksun" dedi.

KAYNAK: DHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    tabi tabi önce bir şehir hastanelerini denetle sayın bakan .aylar oldu göz için randevu alamıyoruz .ne iş anlatın bize .hekimleriniz azmış resmen .mağdur ediyor bizi sizin sağlık sisteminiz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!