Kılıçdaroğlu'nun başını ağrıtacak görüntüler

Yolsuzluk ve Rezidans-daire konularıyla sık sık gündeme gelen İlgezdi ailesi, Kılıçdaroğlu'nun eşi ve kızı ile teknede görüntülendi.

GİRİŞ 31.08.2015 17:46 GÜNCELLEME 01.09.2015 08:24
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Beyaz TV'nin haberine göre; Yolsuzluk haberleriyle sık sık gündeme gelen CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve milletvekili yeminlerinde sol elini havaya kaldırarak devrimci selamıyla yemin eden daha sonra ise rezidans zengini çıkan CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, 2.5 milyon değeri olduğu iddia edilen lüks teknede görüntülendi. İlgezdi ailesi tabi ki teknede yalnız değildi ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun torun bakıyor dediği Selvi Kılıçdaroğlu ve kızı Zeynep Kılıçdaroğlu vardı.

Beyaz TV'ye ait görüntülerde, İlgezdi'nin teknik danışman olarak çalışan Mehmet Ali Düzova'nın kendisine ait 2.5 milyon lira değerinde lüks yatı olduğu ortaya çıkmıştı. Lüks yat bu nasıl danışmanlık sorusunu akıllara getirmişti. Maksimus isimli teknede Başkan İlgezdi'nin misafirlerini ağırladığı belirtiliyordu. İşte bu görüntülere ulaşıldı. Teknenin içerisinde Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eşi chp milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, chp lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'nun olduğu tekne kameralara yansıdı.

CHP'DEN YALANLAMA GELDİ

CHP Genel Başkan İletişim Koordinatörlüğü tarafından Selvi Kılıçdaroğlu ile ilgili bir televizyon kanalında yayımlanan habere dair yazılı açıklama yapıldı.

CHP tarafından, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'na ilişkin "Lüks bir yatta görüntülendi" şeklindeki haberin "yalan ve iftira" olduğu bildirildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Selvi Kılıçdaroğlu, dün gece habere konu olan saatlerde Sayın Genel Başkanımız ile Bilkent Odeon'da sahnelenen Nazım Hikmet Oratoryosu'nu izlemiştir. Yalan ve iftira dolu, mesnetsiz habere ilişkin yayın yapan televizyon kanalı ile ilgili yasal işlemler başlatılmıştır."

KILIÇDAROĞLU TÖRENE TEK KATILMIŞ, EŞİM TORUN BAKIYOR DEMİŞTİ

Dün Atatürk Kültür Merkezi'ndeki 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerinde Kılıçdaroğlu yalnızdı. Oysa ki törene Başbakan Ahmet Davutoğlu eşi Sare Davutoğluyla katılmıştı.

Törende Davutoğlu CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na cep telefonundan bir şeyler göstermişti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki resepsiyonda Davutoğlu'na o an soruldu. Başbakan da 'Şimdi Sayın Kılıçdaroğlu ile bu müzakereler esnasında, akşam yemeği esnasında evden, torunlardan bahsetmiştik. sohbetin bir kısmı öyleydi.  Sare Hanım, 'Selvi Hanım nerede, gelemediler mi' diye sordu sayın Kılıçdaroğlu'na. O da 'torunla meşgul' dedi. yani, 'toruna bakıyor' dedi.' cevabını vermişti.

KAYNAK: BEYAZ TV
YORUMLAR 38
  • slm 8 yıl önce Şikayet Et
    bunların hepsi yalancı
    Cevapla
  • königsrasse 8 yıl önce Şikayet Et
    heryer rezidans heryer direniş yat kiraları ucuzlasın devlet rezidanslardan vergi almasın
    Cevapla
  • halis 8 yıl önce Şikayet Et
    teknede torun bakmak suç mu?
    Cevapla
  • Charlie 8 yıl önce Şikayet Et
    dans dans rezidans
    Cevapla
  • kadir tartar 8 yıl önce Şikayet Et
    rezidanslar rezidanslar gelsin gelsin rezidanslar....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü