HDP binasında skandal fotoğraflar!

Edirne’de polis, mahkeme kararıyla HDP’nin il ve ilçe başkanlığına ait binada arama yaptı.

HDP binasında skandal fotoğraflar!
HDP binasında skandal fotoğraflar!
GİRİŞ 31.05.2016 00:11 GÜNCELLEME 31.05.2016 03:41
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Yaklaşık 3 saat süren aramalarda terörist başı Abdullah Öcalan ile Güneydoğu'daki operasyonlarda öldürülen teröristlerin duvarlarda asılı fotoğrafları, örgütsel dokümanlar ve yayınlanması yasaklanan yayınlar ele geçirildi.

HDP ilçe ve ilçe başkanı şüpheli sıfatıyla ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

HDP EDİRNE İL BİNASINA OPERASYON DÜZENLENDİ

Edirne Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadelesi Şubesi ekipleri mahkemeden aldıkları arama kararıyla HDP’nin Mithatpaşa Mahallesi Rasathane Sokak üzerindeki bir apartmanın üçüncü katında il ve ilçe parti binasına gitti.

ARAMALAR 3 SAAT SÜRDÜ

Terör ekiplerinin yanı sıra Güvenlik Şube ve Siber Suçlarla Mücadele şubelerinin de destek verdiği aramalar yaklaşık 3 saat sürdü.

Bu sırada Çevik Kuvvet ekipleri uzun namlulu silahlarla apartmanın bulunduğu yolda güvenlik tedbiri aldı. 

Bazı partililer bina girişinde toplanırken, arama HDP Edirne İl Başkanı Beşir Belke, İlçe Başkanı Selahattin Karatoprak’un nezaretinde yapıldı.

ÖCALAN VE ÖLDÜRÜLEN TERÖRİSTLERİN FOTOĞRAFLARI BULUNDU

Polis ekipleri duvarlarda asılı olan terörist başı Abdullah Öcalan ile Güneydoğu’daki terör operasyonlarında öldürülen bazı teröristlerin posterlerine el koydu.

Yapılan aramalarda, teröristlere ait posterlerin yanı sıra örgütsel doküman, yayımı yasaklanan dergi ve benzeri yayınlar ele geçirildi.

HDP İL BAŞKANI VE İLÇE BAŞKANI GÖZALTINA ALINDI

Siber Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri de parti binasındaki bilgisayarların imajlarını aldı. 

Aramalar sonucunda HDP Edirne İl Başkanı Beşir Belke ve İlçe Başkanı Selahattin Karatoprak ‘şüpheli’ sıfatıyla ifadeleri alınmak üzere Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Soruşturma sürüyor.

YORUMLAR 15
  • Muhtar 7 yıl önce Şikayet Et
    Aaa, ne kadar da sürpriz oldu. Hiç beklemiyorduk oysa.
    Cevapla
  • Mehmet AKINCI 7 yıl önce Şikayet Et
    bunu buradan başlatmak istiyorum ey şehit oğlu şehit vatanımın evladı onbin kişi olalım ve toplanalım aniden birden bunları alalım tektek un ufak edelim varmısınız
    Cevapla
  • Cihad 7 yıl önce Şikayet Et
    Devlet bunlar lamı uğraşsın senin gibi iç savaş çığırtkanlığı yapanlarla mı? otur edebinle. sen böyle yapacaksan güvenlik güçlerimiz niye şehit oluyor. Lisanı halinle siz görevinizi yapamıyorsunuz biz yapacağız diyerek şehitleri incitiyorsun.
    Cevapla
  • Osmanlı38 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu Soysuzlar bizi oyalıyor, AB ve pkk. Vize işi olmaz çünkü AB biliyorki besledikleri dostları pkk hdp hendek ve çukur Hüsranından sonra dostlarına koşacak !!!
    Cevapla
  • isimsiz 7 yıl önce Şikayet Et
    her hdp binasında var mı bilmiyorum ama esenyurt yeşilkent-mehterçeşmede ara sokaktaki binasında, içerisinde büyükçe apo resmi var. sokaktan geçerken görüyorum. polisler geçerken görüyor. kimse bir şey demiyor, yapmıyor.. ne yazık ki esenyurt pkknın istanbuldaki, okmeydanından sonraki 2. adresi... bunların yüzünden en ufak olasılıkta ht29 hatlarımız iptal ediliyor. yollarda perişan oluyoruz.
    Cevapla
  • snx 7 yıl önce Şikayet Et
    hdp=pkk kapatın şunları hepsinide idam edin.Rabbim pkk ve yandaşlarını ve müslüman düşmanlarını kahhar isminle kahret.amin
    Cevapla
  • Ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    +chp demeliydiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu
Kenya’da baraj çöktü: 42 ölü