AK Parti eski milletvekili Bıyıklıoğlu tutuklandı

FETÖ soruşturmasında gözaltına alınan Bıyıklıoğlu, cezaevine gönderildi.

AK Parti eski milletvekili Bıyıklıoğlu tutuklandı
AK Parti eski milletvekili Bıyıklıoğlu tutuklandı
GİRİŞ 16.08.2016 09:05 GÜNCELLEME 16.08.2016 10:52
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

FETÖ/PDY yönelik operasyon kapsamında bir süre önce gözaltına alınan ve dün akşam adliyeye sevk edilen AK Parti eski Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu ve 7 akademisyen tutuklandı.

KTÜ’de yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 17 kişi, dün gece hakim karşısına çıkarıldı. Savcılık ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen 17 kişiden 1’i serbest bırakıldı. Aralarında Ak Parti eski Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu’nun da bulunduğu 8 kişi tutuklanırken, 8 akademisyen de adli kontrol şartı ile serbest kaldı. Tutuklananların isimleri şöyle: Aydın Bıyıklıoğlu, Lokman Altun, Habip Eroğlu, Aynan Usta, Deniz Güney, Coşkun Hamzaçebi, Hüseyin Ayaz ve Bünyamin Sarı.

YORUMLAR 4
  • dadas 7 yıl önce Şikayet Et
    aslında adeletli ve dürüst bir şekilde inceleme yapsalar akp li vekillerin yarısından fazlasının fetö ile ilişkileri olduğu ortaya çıkacak ama vekilsiz kalmamak için yapmıyorlar...ancak akp iktidardan düşecek ki hepsi birer birer yakalanıp hesap versinler
    Cevapla
  • hüseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    lanet olsun sana hain
    Cevapla
  • umut 7 yıl önce Şikayet Et
    Fetö zaten en fazla Ak partiye sızdı maalesef halada fetöcu milletvekili var. Ama çıkarları için kendilerini ifşa etmiyorlar.
    Cevapla
  • ankara 7 yıl önce Şikayet Et
    ben her partiye sızdğını düşünüyorum gerçi chpye pkk sızdı mhpye siyonst gülen sızacaktı tam szamadı... akparti desen zaten kim blr kaç krpto var ksacası ülkede oy verecek parti kalmadı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'nin uçak gemisi USS Ronald Reagan 9 yıl sonra ayrıldı
Yürekleri dağlamıştı: Ata Emre Akman cinayetinde 'baba' şüphesi