Destici: Seçimi ilk turda Erdoğan kazanır

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Ben ilk turda Cumhur İttifakı'nın adayının, Sayın Tayyip Erdoğan'ın, seçimi kazanacağını düşünüyorum." dedi.

GİRİŞ 26.04.2018 16:00 GÜNCELLEME 26.04.2018 16:47
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Gözlemlerim de böyle, sahadan aldığımız bilgiler de böyle ama en nihayetinde karar verecek olan millettir ama benim görüşüm bu yönde. Cumhur İttifakı'nın Meclis'te de rahat bir şekilde çoğunluğu sağlayacağını düşünüyorum." dedi. Destici, Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı'yı ziyaret etti. Ziyarette yaptığı açıklamada, ittifakı yasal hale getiren düzenlemenin kendilerinin önceden istedikleri bir düzenleme olduğunu belirten Destici, daha önce parti olarak ittifaklar yaptıklarını ve bunun zorluklarını yaşadıklarını ifade etti.

İttifak yasasına karşı çıkanların şimdi bundan yararlandıklarını, yasanın herkes için geçerli olduğunu aktaran Destici, 10 maddelik bir düzenlemenin de yasalaştığını anımsattı. Destici, AK Parti ve MHP arasındaki Cumhur İttifakı'nı doğru bulduklarını ve parti olarak bunu desteklediklerini vurgulayarak, "O günkü duruşumuz bugün de kararlı bir şekilde devam etmektedir, inşallah sonuna kadar da devam edecek." diye konuştu. 

YORUMLAR 12
  • Ferhat çelik 6 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir menfaatin ve çıkarın olmamasına rağmen büyük bir özveriğle çalışyorsun Sayın DESTİCİ.İnşallah emeklerin karşılıksız kalmaz.
    Cevapla
  • Yuh Yuh 6 yıl önce Şikayet Et
    Neeeee??....
    Cevapla
  • Muhsin 6 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetliyi bulmayan buldurmayan kimlerdi ? Rahmetli Muhsin Reisin kemikleri sızlıyor
    Cevapla
  • Tahir 6 yıl önce Şikayet Et
    helikopter düştü kardeşim
    Cevapla
  • Tahir 6 yıl önce Şikayet Et
    helikopter kardeşim
    Cevapla
  • Alperen 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne alakası var kardeş. Muhsin başkanın uçağı düştügünde bölge de komutan olan kisi ve yanlış yönlendirmeyle farklı alanlarda arama yaptırtan kişi iyi parti m.v. adayıdır.Bilgilerine sunarım...
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanı muhtemelen 16 nisandaki gibi bir sonuçla 1 turda seçilir. tahminin % 51,5-52,5 aralığında bir oyla seçilir. 2.tura kalmaz kalmaz diye tahmin ediyorum
    Cevapla
  • 155 6 yıl önce Şikayet Et
    inşallah
    Cevapla
  • Insallah 6 yıl önce Şikayet Et
    Inşallah inşallah...Allah yar ve yardımcımız olsun..
    Cevapla
  • KÜRT OĞLU 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın DESTİCİ'nin düşünceleri inşallah 24 Haziran'da gerçekleşecek. En az %60 oy ile.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin duyurdu: Öğretmen atamaları için sayı belli oldu!
Özgür Özel, Bahçeli ile görüşecek