ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey'i kabul etti.

GİRİŞ 04.09.2018 15:04 GÜNCELLEME 04.09.2018 15:56
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD Suriye Özel  Temsilcisi James Jeffrey'i kabul etti. Akar, Jeffrey ile Milli Savunma Bakanlığı'ndaki makamında görüştü.  Bakan Akar'ın kabulü basına kapalı gerçekleşti.

Görüşmede, Suriye'de son dönemdeki gelişmeler ele alınırken, terör  örgütü PKK/PYD/YPG'nin bölgedeki varlığından duyulan rahatsızlık, Türkiye'nin hak  ve menfaatlerinin korunması ve güvenliğinin sağlanması için her türlü tedbirin  alınmaya devam edileceği ve bölücü terör örgütünün bölgeyi tamamen terk etmesinin  gerekliliği ifade edildi.

 

 

YORUMLAR 32
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Abd dost değil düşmandır. uyanık olmak gerek.
    Cevapla
  • esas 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD nin heyheylenmesi bölgedeki adamları vurulduğundan. Rusya'nın vurması ABD'nin adamlarının, PKK bize nasıl saldırıyor ise benzer şekilde Rusya'ya saldırması. Biz zaten temizlik yapacak idik. Sivil kayıp az olsun istiyoruz. Rusya'nın ise zayiatı para ve can olarak zaman sorunu oluyor. Bizim işimiz kolaylaşıyor ama sivillerin zor. İlk etap için böyle. Göç başlarsa orta etap sıkıntı. Bu da göğüslendikten sonra son etap ABD'nin kuzusu YPG ye gelir sıra.
    Cevapla
  • istanbul 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD ve Rusya iyi polis kötü rolü oynuyor. mazlumların umudu Türkiye uyumasın biran önce osmanlı Tokat'ını Ortadoğu ve Kafkaslar'a vursun.
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarla neden gorusuyorsunuz daha nereye kadar konusacaksiniz
    Cevapla
  • memati 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizde yedik, artık türk devletide türk halkıda hiç bir gavura inanmıyor, çünki gözümüzün içine baka baka yalanlar söylüyonuz.. biz millet olarak kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz yalançı sahtekar gavur guruhu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Altaylı’dan 1 Mayıs'taki provokasyona tepki çeken yorum!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı'ya rest: Hepsi örtbas ediliyor!