Tanju Özcan büyük tepki çekmişti! Mahkeme 'dur' dedi

Bolu'da, yabancılar için suyun metreküp fiyatının 2,5 dolara yükseltilmesi ve nikah ücretlerinin 100 bin lira yapılmasına yönelik karar için yürütmeyi durdurma kararı verildi.

GİRİŞ 01.01.2022 18:14 GÜNCELLEME 02.01.2022 09:24
Bu Habere 200 Yorum Yapılmış

Bolu Belediye Meclisi'nin kentte yaşayan yabancı uyruklular için belirlediği fiyat tarifesi mahkeme engeline takıldı.

Bolu İdare Mahkemesi, yabancılar için suyun metreküp fiyatının 2,5 dolara yükseltilmesi ve nikah ücretinin 100 bin lira yapılmasına yönelik karar için yürütmeyi durdurma kararı verdi.

BELEDİYE MECLİSİ'NDE KABUL EDİLMİŞTİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın yabancı uyruklu kişilere 10 kat daha pahalı su ücreti ile nikah ücretlerinin arttırılması konusundaki teklifi Belediye Meclisi'nde kabul edilmişti.

Bütçe görüşmelerinde kabul edilen Fiyat-Tarife Cetveli'nde yabancı uyruklu kişilerin nikah ücreti 100 bin lira olarak belirlenmişti.

Özcan hakkında 'nefret ve ayrımcılık' suçundan soruşturma açılmıştı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, göreve geldikten sonra yabancılara ayni ve nakdi yardımları kesmiş, belediye hizmetlerine de yaklaşık 10 kat zam yapmıştı. Tanju Özcan hakkında 'nefret ve ayrımcılık' suçundan soruşturma açılmıştı.

YORUMLAR 200
  • Cemal Serbest 1 yıl önce Şikayet Et
    Çanakkale şehidliğine bigitte gör Türklerden sonra TÜRKİYEMİZ için Senin Rahat uyuman için Şehid olmuş Suriyelileri görde UTAN gerçi sizin zihniyet ırkçılık Ayrımcılıkla beslenen Milleti yalanlarla iftiralarla beyin yıkayan zillet ittifakının bireylerisiniz Ama Adalet yerini bulaca ya bu Dünyada Yada Ahirette.Allah cc diyorki bütün Müminler Kardeştir.Peygamberimiz diyorki Irkçılık yapan bizden değildir.
    Cevapla
  • Abuziyad 2 yıl önce Şikayet Et
    Kime yük olmuş bu yabancılar anlamiyorum cogu vatandasimizdan fazla katkilari var ülkemize
    Cevapla
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Belediyeler babanızın çiftliği mi yoksa dedenizden miras mı kaldı ?elbet birgün Kara borç defterinizin tahsilatı için biri çıkıp yanınıza gelir
    Cevapla
  • Vatandaşş 2 yıl önce Şikayet Et
    Fikirlerine ve siyasi görüşüne tamamen ters birisi, fakat doğru bir uygulamaydi. Sığınmacılari almak tamam ama şuan işin iyice suyunu çıkardılar. Buraya kök salmak olmamalı amaçları.
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    suryeliler savaş olduğu için geldi esed durduk yere bombalıyıp duruyor sivilleri çoluk çocuk demeden .Almanyada 3 milyon Türk var ama birkere seslerini çıkarmadılar yani şu gavurlar kadar olupda ağzınızı tıkayıp oturamadınız hayırdır ekmeğini aşını mı aldılar senin 5 bin ₺ düşük gördüğün işte adamlar 3 bin ₺ ye çalışıyorlar ayrıca adamların sosyal imkanları yok yuh size be
    Cevapla
  • Ensar 2 yıl önce Şikayet Et
    Kök salmak derken göçmen garibanlar buraya seni yurdundan sürmek için mi geldi yahu? Adamlar dediğin gibi "sığınmacı". Ona ceza verir gibi davranmak veya bu tavrı savunmanın insanlık lügatındaki karşılığı nedir? Klişe ama hakikat: dedeleriyle birlikte savaştı ceddimiz Çanakkale'de. Bize lazım olan şey ne biliyor musunuz: insaf!
    Cevapla
  • Hakbilen 2 yıl önce Şikayet Et
    Tanju öyle bir fitne çıkardı ki. Belediye imkanlarıile de olsa çok güzel hayırlı isler yapabilecekken sen kötülüğü tercih ettin. Hesabın ağırlaştı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı